Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade/Accept bot.

TheBeden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mój kolega spotkał się z takim przypadkiem że go okradli. Wiem jak to się stało kazali mu się zarejestrować na jakiejs stronie i pobrać niby louncher do gry w tym lounchrze był keylogger i jakis bot. Działało to tak że wysyłałes mu propozycje wymiany itemów i bot automatycznie po twoim zaakceptowaniu akceptował również. 
Wie ktos jak cos takiego zrobić lub jak cos takiego zdobyć?

d63.png

Opublikowano

Witam ostatnio mój kolega spotkał się z takim przypadkiem że go okradli. Wiem jak to się stało kazali mu się zarejestrować na jakiejs stronie i pobrać niby louncher do gry w tym lounchrze był keylogger i jakis bot. Działało to tak że wysyłałes mu propozycje wymiany itemów i bot automatycznie po twoim zaakceptowaniu akceptował również. 

Wie ktos jak cos takiego zrobić lub jak cos takiego zdobyć?

sproboj wpisac w yt steam stealer cracked bo jakies tam są

Opublikowano

Widzę że mamy tutaj do czynienia z niezłym Januszem. Ty myślisz że ktokolwiek je będzie upubliczniał? A przynajmniej te że tak to nazwę działające. Ci ludzie pewnie zgarniają mnóstwo skinów co za tym idzie pewnie też trochę hajsu myślisz że będą dzielić się z cały internetem? Pewnie już po kilku dniach od tego poszła by jakaś blokada na to....

Opublikowano

sproboj wpisac w yt steam stealer cracked bo jakies tam są

No na pewno, pewnie pobierzesz zamiast prawdziwego steam stealera, to jego stealer dzięki czemu stracisz skiny.

@NexyIki

No tak trudno się domyślić :D

Zrobić w .net 2.0/3.5/4.0 albo kupić bo w internecie nie ma nic za darmo. A jak chcesz stracić skiny to sobie pobierz te"cracked" bądź dostać keyloggera

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Widzę że mamy tutaj do czynienia z niezłym Januszem. Ty myślisz że ktokolwiek je będzie upubliczniał? A przynajmniej te że tak to nazwę działające. Ci ludzie pewnie zgarniają mnóstwo skinów co za tym idzie pewnie też trochę hajsu myślisz że będą dzielić się z cały internetem? Pewnie już po kilku dniach od tego poszła by jakaś blokada na to....

zgz- ale osobiście nie wiem po co Gamus podał publicznie nazwe na forum, teraz cebula będzie kraść. 

Opublikowano

Jedyne co złapiecie za taki sposób zarabiania to VAC. Ew. ktoś może na policje pójść zgłosić kradzież i nie będzie już wam tak do śmiechu ;) Itemki można odzyskać poprzez Steam support nawet jak pójdą dalej w obieg, a jeżeli itemki skradzione mają wartość powyżej 250zł to jest przestępstwo ;) Radze uważać, jeżeli w ogóle zamierzacie z tego gówna korzystać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...