Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gothic 3 Zmierzch bogów

kamil889229

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam normalnego Gothica 3 który chodzi bez problemów a tydzień temu dostałem Gothic 3 Zmierzch bogów i mam problem bo mi pisze ''where is the guru'' tabela pojawia się podczas uruchamiania gry. Pomocy mój komp:Win xp Sp2

Amd athlon 7750 dual-coreprocessor 2.71ghz ,3.00 gb ram

Opublikowano

też mam Gothic 3 Zmierzch bogów...

przez Gothic 3 Zmierzch bogów nie kupiłem żadnej innej wersji Gothic-a... ta gra 

to zwykłą porażka... kupiłem ją w Media Markecie zainstalowałem wykonałem połowę zadań...

i już rozpoczęły się bugi... nie wiem jak tak bardzo można zepsuć grę...

pomyślałem sobie... może to wina komputera... idę na inny PC... i sytuacja ponownie taka sama...

gra zwyczajnie ZEPSUTA... przynajmniej ja mam takie doświadczenia...

Opublikowano

No to lipa :/ mi działają wszystkie inne gry z tej serii tylko ta jest zepsuta G4 Arcania mi działa G3 mi działa G2 NK mi działa i G1 mi działa bez żadnych problemów tylko G3 ZB zepsute :/

Opublikowano

Ten błąd to przekroczenie pamięci ram.

Zainstaluj najnowsze patche do g3 zb i spróbuj powinno pomóc bynajmniej u mnie aktualizacja gry do najnowszej wersji pomagała i wyklucza dużą ilość bugów

mojasygnan.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry ze odkopuje, ale wystarczy wgrać najnowszy patch (edycja roszerzona) do Gothic 3 zb i będzie działać jeżeli ma się też sprzęt który będzie miał minimalne wymagania. (też tak miałem)

Opublikowano

Tez miałem taki problem i patch wszystko załatwił (dla mnie ta seria i tak zakończyła się na świetnym G2:NK - reszta to jakaś pomyłka :P)

DM2O42N.png

Opublikowano

Ja tam nie wiem co wy macie do gothic 3 ;) Może i w Gothicu 3 jest owiele inaczej niż w 2 ale też jest fajne jedynie trochę fabuła do dupy (Masz zebrać 12 ognistych pucharów przez całą grę :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...