Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Internet.

Rexx

Pytanie

Opublikowano

Witam, posiadam internet LTE od Cyfrowego Polsatu, jest to router domowy i występuję jeden problem gdy zaczynam grę w " LoL'a " ładowanie przebiega dobrze ping mam 70-80-90 max. gdy gra się załaduje nie wiem dlaczego ale wyskakuje co parę sekund "Próba odnowienia połączenia" Ten problem mam od wczorajszego południa bo rano zagrałem dwa razy i bez problemu działało na dobrym pingu a po południu nagle wyskakuje ten problem, WiFi się wyłącza i muszę łączyć od nowa, ma ktoś jakieś pomysły co zrobić? Może wystarczy wymiana modemu WiFi a może macie inne sugestie? 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fps'y są w normie max 80, co do LoL Replay to nie rozumiem zbyt o co chodzi :) Ale żadnych bugów itp. nie mam, gra działała normalnie do wczoraj około godziny 16 zaczęły się problemy.

Opublikowano

Pytałem się ponieważ ja miałem takie problemy bo nie zaaktualizowałem tego programu ale piszesz ze go nie masz , więc to na pewno nie z tego powodu :)

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...