Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakies prezenty?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ja do tej pory League of Legends swoim graczom rozdawało prezenty. Rok temu 400 RP... czy wiadomo co bedzie w tym roku i czy wgl cos bedzie?

Opublikowano

dawno temu, chyba w s1 dawali iles tam rp

w s2 mielismy do wyboru iles tam mozliwosci, wybrali wyprzedaz legacy skinow

s3 to samo, ale bez wyboru

teraz masz wszystkie skiny swiateczne, juz sie ciesz

­

Opublikowano

Możesz grać w swoją ulubioną grę za darmo ile chcesz dziennie + komunikować się ze znajomymi też za darmo.

Czy to nie jest wystarczający prezent z ich strony?

Opublikowano

Riot raczej nie rozdaje rp. Na święta są tylko przeceny i skiny. O darmowym rp możesz zapomnieć.

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Możesz grać w swoją ulubioną grę za darmo ile chcesz dziennie + komunikować się ze znajomymi też za darmo.

Czy to nie jest wystarczający prezent z ich strony?

ale uogólniłeś HOHO

ja to od nich jako prezent mam dc i spadki fps po 4.21  xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Byyłooo panowie rok temu coś takiego ze każdy kto nie dostał ostrzeżenia od listopada 24 do grudnia 24 to dostawal tam 400 rp albo 200 cos takiego. Nooo pamietam :D

Budowniczy
Opublikowano

Pizda zamknij k***a ryj dzbanie do szczania zaczołeś dopiero przygode z lolem i wmawiasz ze rok temu coś było pajacu nic nie było i nie bedzie ulotki roznuś mała k***o to sobie kupisz rp.

Opublikowano

Pizda zamknij k***a ryj dzbanie do szczania zaczołeś dopiero przygode z lolem i wmawiasz ze rok temu coś było pajacu nic nie było i nie bedzie ulotki roznuś mała k***o to sobie kupisz rp.

W lola gram od września 2012 roku ;). Polecam kochanemu hejterowi znaleźć troszkę realnego życia np. usiąść z rodziną przy wigilijnym stole :). Wesołych :>
Opublikowano

K***a cebulaki jebane może jeszcze przelew na konto? Gracie w gre za free, która co 2 tyg jest balansowania, ulepszania itd. a wy chcecie prezenty? Można dac jak w nią gra kilka tys osób ale nie kilka milionów cebuloo..

Rozjebal mnie typ "skin do vayne by mi wystarczyl" nie wiem k***a co ty cpalas w te swieta

Wesołych cebulki!

Opublikowano

K***a cebulaki jebane może jeszcze przelew na konto? Gracie w gre za free, która co 2 tyg jest balansowania, ulepszania itd. a wy chcecie prezenty? Można dac jak w nią gra kilka tys osób ale nie kilka milionów cebuloo..

Rozjebal mnie typ "skin do vayne by mi wystarczyl" nie wiem k***a co ty cpalas w te swieta

Wesołych cebulki!

nie wiem jaką ''cebulą'' trzeba być by nie wyłapać czystej ironii, pozdro :)

poza tym radzę czytać cały post a nie wyłapywać fragmenty prostaku, wesołych!

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

mi by wystarczył skin do vayne

nawet bym nie pomyślała, że mogą coś dać, gdyby nie ten post

nadzieja matką głupich xD

Znawcy lola trzymajcie <3

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=405354

Budowniczy
Opublikowano
TY,J****Y K***A CWELU PISZE DOKLADNIE ŻE TO 2011 A ROK TEMU BYL 2013 JESZCZE ROK WSTECZ BYL 2012 TY MALY PSIE RUCHAM CIE W MORDE. WY WE DWOCH SMIECIE DOSTAJECIE W REKE KUTASA ALBO NIE JEDEN KUTASA DRUGI MOJE K***A NABRZMIALE JAJA NAGRODA ZA CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM K***A DORWALI SIE DO POSTA Z 2011
Opublikowano

Riot to firma ktora leci tylko na kase ich "z*******e eventy" polegaja na tym ze wypuszcza kilka zjebanych skinow ktore sobie mozesz kupic i dotego jakies c*****e iknoki ogolnie nic nie dostaniemy 

Opublikowano

Kiedys sie starali raz w 2011 dostawalo sie bodajze 450rp gdy nigdy nie mialo sie bana. Teraz to wiadomo duzo graczy duzo hajsu i sie im nie chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...