Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno DayZ SA?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się teraz kupić dayz standalone na steam po obniżce? ile biletów PaySafeCard musiałbym kupić z jakimi nominałami?

Czy opłaca się kupić na allegro przy takich ofertach? wyselekcjonowałem dlatego że przy obniżce aktualnej zasile portfel za 25 euro czyli 110 zł

I ostatnie pytanie. Coto jest VPN?  o.O  wchodzić w to?

Opublikowano

Wydaje mi się że teraz warto kupić DayZ Standalone co prawda jest dość dużo bugów ale da się normalnie grać, podobno w przyszłości gra podrożeje czyli będzie więcej kosztowała niż aktualnie, co do allegro to jeżeli znajdziesz dobrą ofertę to nawet warto kupić. 

Opublikowano

Gra wymaga jednorazowej aktywacji przez rosyjską sieć VPN, przed zakupem zapoznaj się z instrukcją aktywacji!

Nie ma to jak kupić ruski kod i męczyć się z aktywacją. Osobiście polecam ci kupić grę np z g2a dopłacisz parę złotych ale pewniak że działa i w razie gdyby klucz był niepoprawny lub nie było by możliwości aktywacji go nikt by nie zwalał winy na Ciebie że nie potrafisz tego zrobić dodatkowo tam za 4zł masz ochrone przed oszustwem. 

A co do DayZ Warto kupić teraz nawet po to aby sobie siedziało u Ciebie na steam bo  tego co czytałem twórcy po wydaniu kolejnych aktualizacji powiększą cene. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

@dudu98PL no właśnie. A nuż może sprzedam kiedyś i mi sie zwróci podwójnie ;)

wiecie do kiedy ta obniżka ma być ? i ile oraz o jakiej wartośći PSC kupić ? czy wystarczy 150 zł na 25 euro ?

Opublikowano

@dudu98PL no właśnie. A nuż może sprzedam kiedyś i mi sie zwróci podwójnie ;)

wiecie do kiedy ta obniżka ma być ? i ile oraz o jakiej wartośći PSC kupić ? czy wystarczy 150 zł na 25 euro ?

Starczy ;-) Zgodnie z przelicznikiem 

25 euro = 109,000862 złotego polskiego

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...