Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Paczki AK 47

eXploit007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba za tydzień podczas przerwy technicznej. 

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Teraz tak patrzę, że ta paczka jest do kupienia, więc może jej nie dostaniemy tylko trzeba ją kupić

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Ona jest do kupienia, pisze (web shop). Kto normalny dał by Ci retaila za darmo? A już tym bardziej nexon... Z okazji świąt masz od nich prezent w postaci możliwości przelania im kasy na konto.  

Opublikowano

Ona jest do kupienia, pisze (web shop). Kto normalny dał by Ci retaila za darmo? A już tym bardziej nexon... Z okazji świąt masz od nich prezent w postaci możliwości przelania im kasy na konto.  

Będą rozdawać na 100%. Również ludzie nei otrzymali broni za tygodniowe eventy. Tylko NX Sniper(ew. osoby z biura Nexona) mogą dodawać przedmioty ludziom manualnie i tylko podczas przerw technicznych. 

Brak przerwy technicznej = brak nagród. Proste.

To samo było z plecakami. Dostaliśmy je po tygodniu czy tam 2.

Jakby nie patrzeć oni też mają święta ..

W końcu pisze, że paczka jest możliwa do kupienia dla osób, które nie załapały się na event.

If anyone of you missed all of the good chances for the “Special Advent Event Reward”.

This is the perfect opportunity to get the EX version of the AK47.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

od 1 do 24 grudnia trzeba było grać codziennie po minimum 2 godziny.

MAL

Opublikowano

tzn jak ja nie załapałem się na event to nie dostanę tej paczki tylko mogę ją kupić tak? o to chodzi?

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...