Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 4 Problem z savem po update 1.5.0

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pobrany repack Far Cry'a 4 od Ali213, grałem sobie na wersji 1.0.0 dopóki nie napotkałem błędu który uniemożliwiał mi dalsze granie, mianowicie potrzebowałem do misji umiejętność eliminacji z pojazdu, a żeby ją zdobyć trzeba było skończyć 1 wyścig z Kyrati Films, który na podstawowej wersji nie dało się zaliczyć.

Pobrałem sobie wszystkie patche od początku skończywszy na 1.5.0, wszystkie oczywiście od Ali213 żeby się cracki nie gryzły.

Przeczytałem że lepiej zrobić backup savów, tak też zrobiłem, powgrywałem wszystko, wrzuciłem swoje savy wszystko ładnie, w menu procent i czas gry taki jak był, wczytuję grę i tu mamy problem.

Procent przejścia gry spadł do 3%, pokazuje że niby tylko same misje kampanii pokończone, a poboczne które miałem już prawie wszystkie nagle wyparowały, to samo z wyzwolonymi wieżami, strażnicami, zdobytymi broniami, pojazdami itd. wszystko wyzerowane. Misji pobocznych oraz strażnic i wież już się nie da przywrócić, bo już zostały wyzwolone i nie wiadomo co robić.

Jakby ktoś miał jakieś rozwiązanie tego, albo jakiegoś dobrego crack'a, lub jakiegoś innego fix'a do patcha 1.5.0 poprawiającego ten błąd byłbym bardzo wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...