Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vac ban

Gość Xsawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,jeżeli dostane bana za cheaty w cs go to nie będę miał dostępu do serwerów vac tylko w cs go czy jeszcze tf2 l4d2 dayz itd ?

Opublikowano

CS:GO tylko. Bana zawsze dostajesz na daną grę.

Nie zawsze. Jak czitujesz w darmowych od valve to bana masz do wszystkich darmowych od valve.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

To też zależy od firmy jaki ma regulamin za używanie cheat'ów np. EA banuje (HAHAHAHHA banuje..) na wszystkie gry które są na danym koncie. Czyli używasz trainera w FIFA 15 na Ultimate team i masz na tym samym koncie jescze bf3/4 nfs itd. to na wszystkie gry dostajesz bana.

A CS:GO dostajesz bana tylko na CS'a

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeszcze nie cheatowałem,ale przez te noskille to już kurwica bierze dobiera typa 10h gdzie ja prawie 1k

Opublikowano

Nie wiem jak teraz ale z tego co pamiętam to dostawałeś bana na wszystkie gry na danym silniku (czyli source) i nie mogłeś grać na serwerach Valve w GM'a TF'a i inne tego typ gry. Nie wiem jak jest teraz. Sam miałem VAC-a prawie 1,5 roku temu i jakoś tak to było. Grałem tak słabo w CS:Go żę z silvera do laura na WH musiałem się wtedy wbijać;/

Opublikowano

Ban overwatch już jest,prawie golda wbiłem "chamskie esp"

Do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...