Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące xboxa

Ushuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem sobie właśnie przez internet xbox'a 360 E (Właściwie to go jeszcze nie mam, kurier jeszcze nie przywiózł ). I tak, czy są jakieś darmowe gry nie wymagające xbox live gold? Bo kupiłem sobie konsole, a gier żadnych nie mam. Nie będę miał również w najbliższym czasie możliwość kupna xbox live gold, a próbnego golda nie mogę wykorzystać, gdyż, nie posiadam karty kredytowej :C I jeszcze jedno pytanie, czy do nowej konsoli dołączany jest xbox live gold na kilka miesięcy? Ew. Jakaś karta bonusowa, czy coś? Co prawda w opisie tego co się znajduję w pudełku nie było wzmianki o jakimś bonusie w postaci darmowego golda czy karty bonusej, czy coś. Ale...

Opublikowano

Do tych 3 kont musisz

A jeżeli kupię golda ze strony np. Fabryka kluczy, to czy też będę musiał podawać kartę kredytową żeby go aktywować? 

Bo jeżeli tak, to lipnie, nie posiadam karty kredytowej a nikt z członków rodziny mi jej nie udostępni :P

Opublikowano

Jeśli masz kod, nie trzeba mieć karty kredytowej. Wchodzisz w 'moje konto' wpisujesz kod i tyle ;)

Ja mam setke kodów 48H ale tylko na sprzedaż ;|

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...