Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban Virus

ELsoSDDF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj po ukończonych 2 rozgrywkach w csa zostałem zbanowany. Nie używałem żadnych cheatów. Trzy godziny wcześniej udostępniłem trade na csgolounge.com. Po kilku minutach ktoś napisał wiadomość, że chcę się wymienić. " Hello I want to trade with you for this item ( tutaj dał linka ) ". Kliknąłem na niego i moja przeglądarka zaczęła coś pobierać. Olałem to. Po 2 godzinach, gdy skończyłem rozgrywkę w csa dostałem VAC Bana. Nie wiedziałem za co ale później okazało się, że ten plik miał w sobie virusa. Myślę, że ten plik mógł coś porobić w plikach csa i VAC uznał, że używam cheatow. Napiszcie co powinienem zrobić. 

Opublikowano

W tym wypadku nic nie zrobisz.

VAC banów nie zdejmują.

Mają to w d***e jak zdobyłeś i tak nie zdejmą.

Więc nie pisz nawet do supportu, bo to nic nie da.

Pozostaje ci zrobić nowe konto i kupić cs go.

@Edit

I jeszcze jedno.

Przy wejściu do csa wyskakuje ci komunikat globalna kara czasowa ?

Opublikowano

Jak pisał taką formułkę to sprawdź skiny, pewnie już ich nie masz gdyż ten plik co pobrałeś wysłał oferte dla jego bota i automatycznie zaakceptował

a vac ban za pobranie takiego pliku:o, dziwne. Pewnie miałeś jakieś czity z innych gier a VAC wykryło to i może temu perm

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@DogGuffi

Racja, tak też może być.

Heh dziwne, bo w 2 temacie pisałeś że używałeś cheaty i dostałeś za AUTO SHOOTA bana... Zdecyduj sie proszę.

AutoShoota nie uzywam bo juz za niego dostalem bana 

Wlaczyłem turniejowego i w 20 rundzie wywalilo mnie z VAC banem.

Po tym co kliknołeś najwyżej ukradło Ci skiny.

W listopadzie pisałeś też że masz VAC. (Łącznie już 3 chyba.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...