Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS

Arturo3193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem wczoraj CS:GO. Wszystkie ustawienia mam na minimalne, rozdzielczość 800x600 ; 4:3

6f76mq.jpg

Nie spodziewałem się jakieś ogromnej ilości fps ze względu że nie posiadam najlepszego komputera, ale liczyłem na te 40-50 fps na minimalnych ustawieniach.

W menu mam około 50fps, podczas ładowania gry nawet do 100, a podczas samej gry maksymalna ilość to 20 - co jest żenujące i taka ilość nie daje mi w ogóle przyjemności

z gry. Co najdziwniejsze gdy umieram (moment gdy kamera jest nad "moimi zwłokami") fpsy podskakują mi nawet do 150 i po chwili spadają znowu do 20.

2uy2ik9.jpg

Procesor: Intel® Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 2.67 GHz

Pamięć RAM: 2,00 GB

Typ systemu: 32-bitowy

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GT

Czy mój komputer jest  aż tak słaby że nie wyciągnie więcej niż te 20 fps podczas gry ?

Czy jest jakaś możliwość zwiększenia fps poprzez jakiś program, ustawienia ? :)

Co ewentualnie musiałbym kupić do komputera aby lepiej chodził cs ?

Proszę o wszystkie sugestie.

Opublikowano

Twój komputer jest za słaby ;/ Musiałbyś wymienić karte/procek/płyte główną ;/ Możesz próbować jakimiś boosterami do kompa podkręcać fps ale raczej nic z tego.

Legenda
Opublikowano

Słaby sprzęt. Ewentualnie wpisz to w parametrach startowych

-high

-nod3d9ex

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Twój komputer jest za słaby ;/ Musiałbyś wymienić karte/procek/płyte główną ;/ Możesz próbować jakimiś boosterami do kompa podkręcać fps ale raczej nic z tego.

wyłącz msaa

-high

-nod3d9ex

Dziękuję za odpowiedz ;)

Temat można zamknąć.

Opublikowano

-high

-nod3d9ex

-high nie wpisuj, bo jezeli masz slaby komputer a priorytet na high, to zobaczysz co bedzie robic twoja myszka. :) Osobiscie nie polecam zadnych komend, bo gowno daja, jedyne co Ci pomoze to wszystko na low, tak wiem, masz, i jakies gameboostery, a nie komendy z dupy wziete.

Edit, zakladam, ze jezeli masz taki komputer, to monitor tez masz drewniany, czyli "`" "net_graph 1" "fps_max 61".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...