Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będzie żyć ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie żyć na minimalnych 20 fpsach ?

Procesor: Intel Pentinium 4 2,8 (jednordzeniowy)

Karta graficzna: Ati Redaon 9600

Ram: 1 GB

Windows XP professional

Opublikowano

Będzie żyć na minimalnych 20 fpsach ?

Procesor: Intel Pentinium 4 2,8 (jednordzeniowy)

Karta graficzna: Ati Redaon 9600

Ram: 1 GB

Windows XP professional

z tego co wiem na windows Xp jest niższa wydajność niż na nowszych systemach , z uwagi na silnik zastosowany w grze ... więc moze sciagnać windows 7 zmodyfikowaną ( "wyprutą" ze zbednych funkcji tzw."odchudzoną" dzialająca z 1GB ram i mniej ) jest na necie kilkanascie wersji ,mozesz poprobowac ktorąś z nich... bo na Xp wątpie zebyś mial duzą wydajnosc ,a patrzac na sprzet to z modyfikacjami do gry wot ktore kolega wyzej wymienil powinno chulac nawet przy wiecej niż te Twoje 20fps :) powodzenia

Opublikowano

Czyli warto ściągać ? :) I jagby ktoś mógł powiedzieć jak nazywają się te modyfikacje poprawiające wydajność. I co to znaczy "Tundrą skórka 3 %" xD

Opublikowano

Czyli warto ściągać ? :) I jagby ktoś mógł powiedzieć jak nazywają się te modyfikacje poprawiające wydajność. I co to znaczy "Tundrą skórka 3 %" xD

Jak wróce do domu podeśle Ci wszystkie linki ;)

Opublikowano

Bez szans, wątpię że w ogóle bitwa się załaduje. Nawet nie masz co próbować.

Opublikowano

No, będzie działać. Ale z iloma FPS'ami? To nie wiem... Naprawdę warto zainstalować WoT! ;) Tak jak wyżej mówiono... Zainstaluj modyfikację dające Ci więcej FPS.

Opublikowano

No, będzie działać. Ale z iloma FPS'ami? To nie wiem... Naprawdę warto zainstalować WoT! ;) Tak jak wyżej mówiono... Zainstaluj modyfikację dające Ci więcej FPS.

Tak naprawde to miałem już Wota na kompie i powiem tak 2/10 można było coś tam zrobić ale z celowaniem to było -1/10 ale wtedy nie miałem tych modyfikacji a tak wogóle są też nowe Patche dawno nie grałem w Wota więc nie wiem co tam dodali. I nadal czekam na te linki ;)
Opublikowano

Wot Tweaker Plus + tundra mod + max farplane + OVERCLOCKING GPU I CPU + Dokup ram... Może na 25 fpsach pograsz... Ci wyżej to nie wiedza niestety żę tak to możnabyło grać na 8.0 :D TEraz sie zbyt duzo zmienilo..... I dokup karte dzwiekowa na pci/graj bez dzwieku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kripsi Cie zajebia ty sztuczno sympatyczna sukwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...