Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam technika, który bardzo dobrze ogarnia tworzenie serwerów prywatnych do gry metin2, wymagam biegłego obeznania się w plikach.

Oferuję - modele 3D broni/zbroi/npc/mobów/bossów etc. forum, ts-a, dedyka, reklamę, ogarnięty i zgrany team, stronę i grafikę 2d.

Więcej na gg 35871092 lub proszę pisać pod tematem pytania.

Opublikowano

Chciałeś się wybić w dziale udostępniając moją pracę.
Nie wiem jak tam Twoje usługi, ale jak podchodzisz do nich podobnie to w rezultacie : Nie polecam

0VPaRnd.png

Opublikowano

Chciałeś się wybić w dziale udostępniając moją pracę.

Nie wiem jak tam Twoje usługi, ale jak podchodzisz do nich podobnie to w rezultacie : Nie polecam

Nie oceniają jak nie wiesz pisze JA TO NIE CANNZAS! Miałem ukradzione konto... Ja nic do Ciebie nie mam nie wiesz a się wypowiadasz no ładnie. .. zobacz info w moim profilu, czekam na przeprosiny @1373230489-U611928.pngMizune
Opublikowano

Nie oceniają jak nie wiesz pisze JA TO NIE CANNZAS! Miałem ukradzione konto... Ja nic do Ciebie nie mam nie wiesz a się wypowiadasz no ładnie. .. zobacz info w moim profilu, czekam na przeprosiny @1373230489-U611928.pngMizune

Z tego konta była udostępniona moja praca, czy na koncie siedział Święty Mikołaj czy jego elfy - to już mnie nie interesuje.

Jeśli ktoś tu ma kogoś przeprosić to najwyżej możesz Ty mnie za kradzież i publikację mojej pracy. 

0VPaRnd.png

Opublikowano

Z tego konta była udostępniona moja praca, czy na koncie siedział Święty Mikołaj czy jego elfy - to już mnie nie interesuje.

Jeśli ktoś tu ma kogoś przeprosić to najwyżej możesz Ty mnie za kradzież i publikację mojej pracy.

Dobra wal się nie będę przepraszał kogoś kto nie rozumie prostego zdania

Ps: kradnijcie więcej rzeczy z innych gier na dobre Wam to wyjdzie

Ile trzema mieć w głowie żeby ze zrozumieniem nie czytać mam przepraszać za to, że ktoś mi konto na mpc ukradl..

Opublikowano

Złodziej został okradziony przez złodzieja.

Tu nie Cannzas :)

Cannzas to osoba, która nie ma najmniejszego pojęcia na czym polega współpraca, nic nie wie i nic nie potrafi. 

Jego wiedza o zakładaniu serwera jest ograniczona do informacji, które wyciągnął z oglądania filmów na yt. 

Biedak, który wie kiedy uciec z współpracy i rezygnując z prac, które sam zgłosił w ofercie. Cannzasa nie polecam. Czekam na dowody.

Nope.

Opublikowano

Złodziej został okradziony przez złodzieja.

Okradłem złodzieja z czego? Z mojego konta na mpc... dowód masz na moim profilu, odzyskałem konto bo @Anonymous mi pomógł co sam potwierdzi. To konto od zawsze było moje wiec raczej ukraść go nie miałem jak

Cannzas to osoba, która nie ma najmniejszego pojęcia na czym polega współpraca, nic nie wie i nic nie potrafi. 

Jego wiedza o zakładaniu serwera jest ograniczona do informacji, które wyciągnął z oglądania filmów na yt. 

Biedak, który wie kiedy uciec z współpracy i rezygnując z prac, które sam zgłosił w ofercie. Cannzasa nie polecam. Czekam na dowody.

Jeśli okaże się, że nim nie jesteś to też bym nie polecił. Ponieważ też jesteś złodziejem(okradłeś złodzieja) i próbujesz kogoś na tym przyciągnąć. Pewnie też sam mało umiesz. Nope.

Opublikowano

Konto faktycznie było przez jakiś czas używane z innego adresu IP, prawdopodobnie przez inną osobę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...