Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eBay > Zakupy

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam pytanie, jeżeli chciałbym kupić cuś na eBay (nie polskim), a dany przedmiot jest wytwarzany w Belgii, to czy (w sumie dziwne pytanie ale) mogę bez zmartwienia kupić, i czekać ten miesiąc aż mi go przyślą, czy ogólnie przyjdzie zza granicy ?

- eBay wysyła na cały świat, czy tylko dany kraj ma swoje "centrum" eBayowskie ? ;O (Pytam bo się zastanawiam akurat jak to z tym jest.)

[*]

Opublikowano

Siemano mam pytanie, jeżeli chciałbym kupić cuś na eBay (nie polskim), a dany przedmiot jest wytwarzany w Belgii, to czy (w sumie dziwne pytanie ale) mogę bez zmartwienia kupić, i czekać ten miesiąc aż mi go przyślą, czy ogólnie przyjdzie zza granicy ?

- eBay wysyła na cały świat, czy tylko dany kraj ma swoje "centrum" eBayowskie ? ;O (Pytam bo się zastanawiam akurat jak to z tym jest.)

No jeśli koleś jest zaufany i nie chce Cię zrobić w balona to możesz bez problemu zamawiać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano
No jeśli koleś jest zaufany i nie chce Cię zrobić w balona to możesz bez problemu zamawiać.

Znaczy ma kilka takich aukcji, i jakoś to tam leci. A może orientujesz się/ktoś się orientuje, ile dopłacam za taką przesyłkę ? ;O

[*]

Opublikowano

my ? to ty masz się zorientować i to tylko twój problem

od tego masz opcję odpowiednią by sobie sprawdzić koszty przesyłki do Polski i czy przedmiot który kupisz nie jest czasem objęty cłem

formę przesyłki określa SPRZEDAJĄCY, tak samo koszty i firmę jaką wysyła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

my ? to ty masz się zorientować i to tylko twój problem

od tego masz opcję odpowiednią by sobie sprawdzić koszty przesyłki do Polski i czy przedmiot który kupisz nie jest czasem objęty cłem

formę przesyłki określa SPRZEDAJĄCY, tak samo koszty i firmę jaką wysyła

I na c**j to spięcie ? Napisałem jestem zielony w tym, więc początek mogłeś sobie darować, huh i owszem to mój problem, ale poprosiłem jasno o pomoc, jeżeli nie masz zamiaru nic wartościowego pisaźć, to się nie odzywaj.

Chciałem tylko po prostu wiedzieć ile mogę maxymalnie dopłacić, bo nigdy nic nie kupywałem zzagranicy..lel.

[*]

Opublikowano

ja raz zamowilem cos z usa to do dzisiaj nie przyszlo hehe, ale byla to malutka paczuszka wiec pewnie sie poprostu gdzie podczas tych wszystkich lotow zawieruszyla. zza granicy polecam zamawiac tylko cos co ci przysla emailem lub paczki ktore beda dosc duze, by pozniej nie bylo tlumaczen ze strony sprzedajacego, ze sie paczka zgubila

Opublikowano

Dziękówka, paczka maxymalnie do 250g, jest to naszyjnik a takiego w Polsce nigdzie nie znajdę, miło że mi to wyjaśniliście. ;) 

[*]

Opublikowano

Dziękówka, paczka maxymalnie do 250g, jest to naszyjnik a takiego w Polsce nigdzie nie znajdę, miło że mi to wyjaśniliście. ;)

Zależy od firmy kurierskiej, z jakiej  sprzedawca skorzysta - to chyba oczywiste. 

Ze 60 złotych dopłacisz na nasze, ale to też zależy od wagi paczki i jak daleko jest od kraju :D

Ciekawe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...