Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nitro z zawieszonym kanałem

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądam fejsbuka a to puf.

On napisał,że ten kanał został usunięty,lecz został on zawieszony z powodu naruszenia praw

Co o tym sądzicie?

Należało mu się?

Opublikowano

Szkoda bo go nie toleruje. I szczerze mówiąc oglądają go gimby. Tylko mi się tak wydaje?

@dawiiid

w takim razie albo nie masz szacunku albo masz niski poziom intelektualny xD

nie no żartuję, nie mam zamiaru nikogo obrażać xD a jego kanał właśnie się na tym opiera ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Jest, jest niewychowanym wrzodem, wulgarnym smarkiem, ktory nie wie nic o zyciu i prezentujacym poziom inteligencji w porywach dorownujacy pantofelkom. Jego 'tworczosc' o ile tak to mozna nazwac nie ma zadnych wartosci, ni edukacyjnych ni rozrywkowych, zenada i prostactwo a kiedy tylko go widze to az mi sie morda krzywi... Natomiast jego widzowie to albo rownie ogromne pasozyty albo ludzie ktorzy ogladaja go aby sie z niego posmiac, popatrzec co znowu wymyslilo to dziecko nieszczescia... Nie mam nic do obu grup - ogladajta co chceta ale sam nie moge patrzec na niego bo mam ochote walczyc o przywrocenie obozow zaglady specjalnie dla takich osobnikow.

Kwestia czy mu sie nalezalo czy nie... jesli rzeczywiscie naruszyl prawa autorskie (ktore na prawde gdzies tam istnieja i wcale nie sa po to zeby je olewac) to nalezalo mu sie jak najbardziej.

sygna.png

Opublikowano

Cieszyłbym się jakby mu całkiem zablokowali, miałby nauczkę że w internecie też panują pewne zasady i od tak nie może obrażać innych :)

Popieram osobę @.Yoshiaki i to co napisał.

Opublikowano

Nie jestem gimbem, a go ogladam :c

oglądasz go bo jesteś niedowartosciowany.

Siedzisz 24/7 w domu tak samo jak ten pseudo youtuber ~ nitro i gapisz się w monitor.

już nie chcę się wypowiadać o tej "JP Armii" bo to beka sama w sobie.

a ten kto kupuje bluze z takim napisem i wychodzi na świat to posmiewisko na całego :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Według mnie zasługiwał na tego bana. Nic nie robi tylko obraża innych ludzi w internecie i robi siano z mózgu młodszym oglądaczom. 

I hate it.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Czyli jak oglądam go i śmieje się z jego głupoty to jest zemną coś nie tak? o.O

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

JP Armia jest od isamu, wiec jak nie znasz sie na czyms to ssie nie wypowiadaj ;o 

nitła nie ogladałam, ale słyszałem ze ciska na bolu, wiec serdeczny c**j mu w dupe. Nadaje sie do wypierdolenia tak samo jak isamu

ae1d1005fe.png

Opublikowano

HowToBasic też zbanowali, a wszyscy sie przejmują wieszakiem ...

Już odbanowani :)

Bo mimo wszystko że go nie lubią to się jego kanałem interesują :P

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ja tam oglądam obu i jakoś nie czuję się gorszy.

O gustach się nie dyskutuje, jeden woli oglądać Isamu, Nitra i resztę, a drugi Scifun'a, Polimaty lub podobne kanały o tematyce naukowej.

Każdy ogląda co chcę i tyle.

Co do bana to był to błąd bota, choć nie zdziwiłbym się jakby kiedyś naprawdę dostał bana za prawa autorskie czy coś takiego.

Opublikowano

Czyli jak oglądam go i śmieje się z jego głupoty to jest zemną coś nie tak? o.O

Tak

Ja tam oglądam obu i jakoś nie czuję się gorszy.

O gustach się nie dyskutuje, jeden woli oglądać Isamu, Nitra i resztę, a drugi Scifun'a, Polimaty lub podobne kanały o tematyce naukowej.

Każdy ogląda co chcę i tyle.

Co do bana to był to błąd bota, choć nie zdziwiłbym się jakby kiedyś naprawdę dostał bana za prawa autorskie czy coś takiego.

Jeden woli herbatę, drugi kawę - to są gusta. Pijący herbatę nie są średnio mniej inteligentni od pijących kawę. 

Inaczej ma się to jednak do osób, które oglądają bluzgającego idiotę (idiotów),a oglądających kanały mające na uwadze edukacje i przekazywanie wiedzy.

Tak każdy ogląda to co chce i tyle. Jeden woli oglądać rzeczy pokroju trudne sprawy i robi sobie papkę z mózgu, a inny poszerza swoją wiedzę. 

Jednak wszystko jest dla ludzi. Często potrzeba "odmóżdżenia" jest tak duża, że obejrzeć można "american pie", a nie bluzgające wieszaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...