Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa

pepitoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc i czołem, zastanawiam sie nad powrotem do gry i zamierzam zrobic sobie nowa postac, a ze dlugo nie bylo mnie w grze to mam do was takie pytanko jakie klasy są teraz ze tak to nazwe op? :P z gory dzieki za odp i oczywiscie nagradzam lajkami

Opublikowano

CW nadal jest op. Poprawili klera i teraz on potrafi namieszać oraz warlock. Gwf silny, ale niektore buidy sa papierowe. Zbrojny jak buffer a hr jak hr. - hybrydowy.

Opublikowano

Jak dla mnie SW jest bardzo dobry, lece dolnym buildem w osiagnieciach i jest git. Trzeba tylko ogarnac ekwipunek i kosa :) Bynajmniej w moim wykonaniu hehe :D Ale tak powaznie do expa jest calkiem dobry, nie narzekam lecz w pvp wole jednak CW/kleryka (kleryk pro postac NAPRAWDE ! Gralem :) ) oraz lotra oszusta (niziolka). To sa moim zdaniem najlepsze klasy. Naprawde bardzo je polecam :)

Opublikowano

Bardzo dziekuje wam za odp :) a jeszcze co do tego kleryka to poprawili go pod względem leczenia że lepiej leczy w pt czy dodali mu cos jesli chodzi o dmg ze skilli?

Opublikowano

Bardzo dziekuje wam za odp :) a jeszcze co do tego kleryka to poprawili go pod względem leczenia że lepiej leczy w pt czy dodali mu cos jesli chodzi o dmg ze skilli?

Został przebudowany. Pierwsze ścieżka jest hybrydowa w zasadzie. - Przez to może zadawać spore obrażenia.<znowu> Sam kler jako-tako już nie służy do leczenia, ale idzie go pod to zrobić i osiągnąć dobre rezultaty.

Opublikowano

Taki kleryk na takim PVP bardzo pomaga leczac, czasem jesli to dobry gracz potrafi w ostatniej sekundzie uratowac komus zycie i dobic wroga badz asystowac przy zabiciu :)

Opublikowano

Okej w takim razie poszukam jakiegos dobrego buildu i zaczne tym klerykiem :) jeszcze raz dzieki ziomki i Wesołych Świąt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...