Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swięta

PCFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno to kogo obchodzi to czy ty chcesz śnieg czy nie

@Topic 

Świętami to ja się nie jaram odkąd dowiedziałem się, że święty mikołaj nie istnieje :) 

Poza tym takie anomalia pogodowe były także rok temu, nie ma się co dziwić klimat się zmienia 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ha też te święta nie mają uroku od kiedy zmarła moja babcia, wcześniej wszyscy jedliśmy u niej wieczerze wigilijną, teraz taka pustka każdy osobno, z wiekiem święta tracą urok, im stajemy się starsi, kiedyś za dziecka było lepiej, cały świat wyglądał lepiej, łatwiej i kolorowej.

Opublikowano

rok temu tez nie bylo sniegu  :ninja:

No nie było, ale przed i po padał, więc było czuć ten klimat.

Topic: Ja już od kilka lat nie czuje tego klimatu, chyba też się wyrasta z tego :P

Opublikowano

Masz rację, święta bez śniegu to nie święta. Ale za to na Wielkanoc śnieg gwarantowany...  <_<

Opublikowano

Fakt faktem swieta bez sniegu nie maja uroku, ale niektorym to nie przeszkadza tak jak wyzej, liczy sie komp i jeden ch... czy jest snieg czy nie, lato czy zima cale zycie z komputerem. Dla mnie takie osoby to typowe lamusy, i szkolne cioty ktore swoj gniew wtladowuja na minecraftach czy innych pedalskich grach.

Opublikowano

Święta są do bani bez śniegu i Mikołaja ale zawsze są wyprzedaże na święta co mi się podoba

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie od rana śnieg :3

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Mimo braku śniegu przeżyłem wspaniałe święta, bardzo przyjemna atmosfera, wspólne ozdabianie choinki, gotowanie wigilijnych potraw, szukanie i pakowanie prezentów... no powiem wam, bajka :) Uwielbiam święta! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...