Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy masz chęć powrotu do gry Silkroad?

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.    Joymax połączył znów serwery i jest bardzo mnóstwo  ludzi  /polaków. Pisząc to  chciałbym ożywić temat isro na forum !  Ludzie ,  naprawde nadeszły nowe czasy !   Zobaczcie tylko na rev6.com ile wiary ! Zapraszam na Athene. Moje gg : 33121208

Opublikowano

Jak teraz wygląda sytuacja na Isro? Tak jak wtedy same boty i nie ma z kim pogadać? Jakies zmiany przy połączeniu serwerów? Jakis darmowy bot?

Opublikowano

darmowego bota nie ma ( chociaż można poszukać  gdzieś się napewno znajdzie )  Ja mam phbota 15zł na miesiąc nie narzekam. gra bardzo dużo ludzi , w tym polaków.  10 serwerów i 24/7 full są czasami trzeba czekać 20-30min zeby wbic :) co do aktywności, znajdą sie gildie gdzie można pogadać :) Zapraszam 

Opublikowano

Ja nie wracam bo nie mam zamiaru do botowania wracać ;D na SroR wbiłem ręcznie ten 49 lv ale nie ma z kim gadać czy tam expić bo dużo ludzi siedzi na botach...Chyba że grają ludzie lub zamierzają zacząć grać ręcznie to można wbić

Opublikowano

Ja bym chetnei zagral mam bodajze bowa 89lvl (troche smutno bo mi go okradli a chcialem sprzedac yangi wartosci okolo 3tys zl), lub moglbym zaczac na nowo grac recznie ale tylko w eu pt z tsem wtedy najwieksza frajda. ;)

A teraz sciagam privka http://excaliburonline.org/index.phppodobno elegansi jest, duzo ludzi.

Opublikowano

Ja jednak się chyba rozmyśle właśnie ściągam Aiona, bo prawda jest taka ze jak ostatnio gralem(4 lata temu) to jeszcze ludzie coś pisali na tym forum w tym dziale a teraz zero i ciągłe łączenie serwerów jak w metinie... Jak ktoś jest chętny pograć w Aiona lub jakieś inne mmo to zapraszam PW bo silk jeszcze żyje tylko na privach a na priva gdzie biegają same boty nie mam zamiaru wbijać :D

Opublikowano

Dowiedziałem że na isro i sror przenieśli serwery do korei i jest opuźnienie w grze 3/4s. A co do Aiona to tylko na polskim serwerze tak jest na zagranicznych jest dużo lepiej na US masz wszystkie opcje za free podobno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...