Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Guitar Hero III na PC.

Mateusz2000x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość niespotykany problem, bo chyba nigdzie na google tego nie znalazłem. Gitara zdaje się działać, w menu jest wszystko w porządku. Lecz gdy włączę nagranie, od początku jest coś nie tak. Jakby tego było mało, że działają tylko 2 klawisze - czerwony i pomarańczowy, to są one podstawione pod inne kolory. To znaczy, pomarańczowy pod czerwony a czerwony pod pomarańczowy. To dziwne. Proszę kogoś o pomoc bo bardzo bym chciał pograć.

Opublikowano

Musisz wejść do menu i włączyć "Lefty flip" i zaakceptować

A który "lefty flip"? Bo mam tam "P1" i "P2" Gdy zaznaczyłem oba to za to zaczął mi działać zielony i pomarańczowy przycisk D: (na gitarze). Dlaczego wszystkie nie mogą działać?

Patrzyłem na PS3 i jest ok.

3 dni próbowania... Konfigurowania gitary... Ściągania czegoś... A wystarczyło...? Na początku uruchomić granie przez klawiaturę, a dopiero podczas grania piosenki użyć gitary i jest normalnie (wtf)

do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...