Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Struktura bazy mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, wszystkie serwery mają takie same tabele i układ w bazie mysq? Głównie interesują mnie wartości gdzie znajduje sie nick postaci, poziom, profesja.

Opublikowano

większość ale ci co się znają to zmienią struktury bazy można zmienić szczególnie tera kiedy się ma source

Opublikowano

większość ale ci co się znają to zmienią struktury bazy można zmienić szczególnie tera kiedy się ma source

Dafuq ?!

@topic

Niektórzy dodają sobie nowe rekordy w tabelach. Przykładowo robią sobie system zabić albo arene pvp na pkt. Pomysłów jest bardzo dużo.

Opublikowano

Dafuq ?!

@topic

Niektórzy dodają sobie nowe rekordy w tabelach. Przykładowo robią sobie system zabić albo arene pvp na pkt. Pomysłów jest bardzo dużo.

Chciałem się tylko dowiedzieć czy struktura jest taka sama w większości silników (żeby wszystko fungowało) ale dzieki. Potrzebne mi jest to pod Open Sourcowy acc maker który bede pisał. Bede pisał API do paypala, dotpaya i homepaya. Jaki silnik jest popularny aktualnie?

Opublikowano

Praktycznie na wiekszosci jest to samo wiec kilka osob dodaje swoje ale raczej jest ta sama struktura

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Praktycznie na wiekszosci jest to samo wiec kilka osob dodaje swoje ale raczej jest ta sama struktura

są jakieś oryginalne source/silnik który nie maczał nikt palców?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...