Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jako że l# nie działa, i jakoś sie nei zapowiada żeby działał, mam jedno pytanie. Lepsze jest MMA czy SAC:Reborn? Dodatkowo, kupowanie na bol scripts kropka net jest bezpieczne? Bo mam zamiar jeszcze Evadee kupić. Zestaw SAC:R/MMA + Evadeee dorówna Marksmanowi z l# i evade?

Opublikowano

Na bolscript nie kupuj ponieważ są tam scrackowane skrypty i większość nie działa i autor tej stronki nie aktualizuje skryptów jak oryginalny autor skryptu coś doda ;) Lepiej jest kupić od prawdziwego autora ;p
Tak dorówna powiem ci nawet że jest lepszy.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Na bolscript nie kupuj ponieważ są tam scrackowane skrypty i większość nie działa i autor tej stronki nie aktualizuje skryptów jak oryginalny autor skryptu coś doda ;) Lepiej jest kupić od prawdziwego autora ;p

Tak dorówna powiem ci nawet że jest lepszy.

Jednak płacić za 2 skrypty 300 zł to troche dużo, jakaś inna strona z crackami?

Opublikowano

ja mam z tamtej strony i zawsze jest zaktualizowane + właściciel strony zawsze mi odpowiada na skype, jak strona mi nie działała to w godzinę mi odpisał co robić żeby działało.

evadee i sac:r będą 1000000x lepsze niż l# tylko jest problem bo pakiety w lolu się pozmieniały i np. evadeee troche posysa

Opublikowano

SAC:R i to o wiele :)

Szybka aktualizacja + jest po prostu idealny, nic się mu nie da zarzucić, działa perfekcyjnie i warto wydać kase, żeby wspomóc twórców, to samo z Evadeee ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...