Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie team'u.

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mam juz 11 lvl a wyszukuje mi totalnych newbie? Nie wiedza co robia, wchodza pod towery (przeciwnicy tez) , gra konczy sie z 3-4 afkami. Gra mi sie podoba, ale tak po prostu nie da sie grac. Zmieni sie to jak wbije wyzszy lvl?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Mam nadzieje ze to sie zmieni... innych trybow nie gram bo nie lubie, w lolu tez nie schodzilem na inne tryby i tu tez, ja wole tak standardowo, ale to co sie dzieje to jest masakra. Chcialbym grac na jakims wyzszym poziomie, bo gra sie bardzo fajnie jezeli chodzi o sam gameplay

Opublikowano

Mam nadzieje ze to sie zmieni... innych trybow nie gram bo nie lubie, w lolu tez nie schodzilem na inne tryby i tu tez, ja wole tak standardowo, ale to co sie dzieje to jest masakra. Chcialbym grac na jakims wyzszym poziomie, bo gra sie bardzo fajnie jezeli chodzi o sam gameplay

Niestety..nawet na 30 lv będzie od ...a dużo noobów nawet często więc nie napalaj się zbytnio że będziesz grał z ogarniętymi ludzmi :D
fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

@wiesiekex nie ma nic co mialoby trzymac mnie w tej grze. Zaden kolega nie gra, wiec jestem skazany grac solo. Gram i z kazdej gry mam ochote po prostu wyjsc i usunac smita. Mam dopiero 11 lvl, gdzie do 30? A pozatym slyszalem ze na rankedach tez miesza platyny z brazami itp. No thanks

Opublikowano

W każdej grze są nobki i trole, nic na to nie poradzisz. Każdy z nas kiedyś wbijał 30lvl i też grał z totalnymi retardami. Ja też cały czas gram solo i żyję. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...