Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikami terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czytałem na forum przy plikach terenzo że bronie 30/75lvl nie mają SR oglądałem poradniki i w Navikacie miałem przy broniach w odpowiedniej kolumnie zamiast 0 wpisać -1 wszystko zrobiłem jak należy a bronie dalej nie dają sr. Poza tym czego bym nie zmienił w navikacie na serwerze to się nie dzieje mimo że wpisuje komendy i resetuje serwer.  

Opublikowano

trzymaj xwypakuj i wrzuc to txt przez filezile do mt2/db

Dodaj skan.
Opublikowano

Wszystko co robisz w navicacie na game 34k bez liba na czytanie z mysql  musisz robic w txt i wrzucac do ftp  ja na twoim miejscu poszukalbym liba na czytanie z mysql lub zmienil game na 2089. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Witam. Czytałem na forum przy plikach terenzo że bronie 30/75lvl nie mają SR oglądałem poradniki i w Navikacie miałem przy broniach w odpowiedniej kolumnie zamiast 0 wpisać -1 wszystko zrobiłem jak należy a bronie dalej nie dają sr. Poza tym czego bym nie zmienił w navikacie na serwerze to się nie dzieje mimo że wpisuje komendy i resetuje serwer.  

Zmianiasz w navi, po czym otwierasz plik "m2tools" konwetujesz item_proto, i wklejasz do sciezki usr/home/mt2/db o ile się nie mylę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...