Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście wybrał bym s4 ewentualnie g3s. Ale poczekaj jeszcze trochę z decyzją żeby się więcej osób wypowiedziało 

t5Wjng.png

Opublikowano

Osobiście wybrał bym s4 ewentualnie g3s. Ale poczekaj jeszcze trochę z decyzją żeby się więcej osób wypowiedziało 

to nie wiem czym Ty się kierujesz żeby wybierać g3s, chyba wyglądem.. 

W podzespołach S4, ale za cene tych smartfonów masz o dużo lepsze. 

lownfast

Opublikowano

to nie wiem czym Ty się kierujesz żeby wybierać g3s, chyba wyglądem.. 

W podzespołach S4, ale za cene tych smartfonów masz o dużo lepsze. 

Jak nie zauważyłeś napisałem że s4 EWENTUALNIE g3s bo moim zdaniem w xperie i ace 4 nie ma sensu nawet inwestować. Zgadam się z Tobą co do innych modeli w tej cenie chociażby htc one m8, ale nie wiemy czy twórca tematu ma inny wybór.

t5Wjng.png

Opublikowano

htc one m8

wypowiadasz się w tematach na które nie masz zielonego pojęcia, od kiedy ONE M8 jest w cenie S4? Nie było mnie 2 tygodnie na forum i cena M8 spadła o 500zł? 

lownfast

Opublikowano

wypowiadasz się w tematach na które nie masz zielonego pojęcia, od kiedy ONE M8 jest w cenie S4? Nie było mnie 2 tygodnie na forum i cena M8 spadła o 500zł? 

Nowego htc kupisz już spokojnie jak się rozejrzysz za 1400zł, a s4 zaczyna się od 1100zł+ znam się na tym temacie tylko wydaję mi się że dołożenie 200-300zł przy telefonie który ma służyć pare lat i jest o niebo lepszy to chyba nie będzie problemem, ale jest to moje zdanie i nie kłóćmy się już. Nie napisałem tego tak jak powinienem. 

t5Wjng.png

Opublikowano

S4 nowe 1100+ omg.. Na allegro za 700/800 kupisz uzywanego w prawie idealnym stanie a htc one m8 nie ma szans za taka cene jak htc one m7 zaczyna sie od 800zł a kończy na 1100zł

Opublikowano

Omg on chyba nie chce używki to po 1 a po drugie szanse zawsze są na htc tylko trzeba umieć szukać. Mam właśnie otworzone 2 aukcje z nową m8 za 1400zł z Polski, ale wychodzę z tego tematu bo nie chcę się denerwować, a autor tematu jak będzie chciał linka to zapraszam na pw. 

Wymeldowuje się 

Pis joł 

t5Wjng.png

Opublikowano

Zwracam honor ... na prawdę przepraszam patrzałem na htc one m8 mini. Sorki za zamieszanie, ale tak to jest jak się opisu dokładnie nie przeczyta :P tak czy siak udało mi się znaleźć jedną m8 za 1419zł tylko jest to telefon po gwarancji wymieniony na nowy. Daje linka >http://allegro.pl/nowy-htc-m8-one-sklep-radom-komplet-okazja-i4929278829.html

bez loga, chiny witam 

lownfast

Opublikowano

bez loga, chiny witam 

Jest jest :) musisz się dobrze przyjrzeć bo naklejki z imei zasłaniają. Jak powiększysz fotę to z tyłu na obudowie widać kawałek "c"(dokładnie pod 2 na obrazku) czyli końcówka loga, a z przodu też jest tam gdzie powinno być 

t5Wjng.png

Opublikowano

Chińskie od gościa który ma swój własny sklep i prawie 100% pozytywnych komentarzy tak? -_-

Po Radomiu można się wszystkiego spodziewać...

@top. 

Bezkonkurencyjny jest S4 z tych co wymieniłeś. Jednakże brałbym LG G2 (tanszy od S4)

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...