Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego są te skrypty i co dają ? jest za to ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mu ogólnie o skrypty z L#. Tak za niektóre jak cię nagrają można bana wyłapać. A skrypty są do szybkiego combo lub omijania umiejętności przeciwnika.

xD

Opublikowano

Chodzi mu ogólnie o skrypty z L#. Tak za niektóre jak cię nagrają można bana wyłapać. A skrypty są do szybkiego combo lub omijania umiejętności przeciwnika.

co Ty gadasz? jakie jak Cie nagrają? po co w błąd wprowadzasz? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Boże jest ban za League Sharp, jak i Bot of Legends. To zależy od tego czy używasz exploity. Np,, skille zza pleców Cassio lub Ryze. Pamiętaj że to tylko przykład, można jeszcze inne podać ;)

Opublikowano

bo upublicznił filmy na których widać jak używa bola, ja p******e. dodam, że z jego perspektywy, on nagrywał

Tak, ale gdyby nie Dis to by nikt do tej pory o bolu nie wiedział, i nitro nie dostał by bana. I jeśli chodzi o te skrypty to bana można dostać szansa mała ale jak się fixa używa to jest większa szansa. Więc nie pier*ol, no ale jednak trochę racji masz. Z mojej strony to wszystko.

DOBRANOC  <- wbijaj

xD

Opublikowano

Tak, ale gdyby nie Dis to by nikt do tej pory o bolu nie wiedział, i nitro nie dostał by bana. I jeśli chodzi o te skrypty to bana można dostać szansa mała ale jak się fixa używa to jest większa szansa. Więc nie pier*ol, no ale jednak trochę racji masz. Z mojej strony to wszystko.

DOBRANOC  <- wbijaj

Stary ku**a ty płakałeś, że jakiś gracz zabrał ci pentę a teraz udajesz wielkiego znawcę L# i BoLa? Wyjdź proszę.. Fix nic nie zmienia co do banów jakbyś chciał wiedzieć. Bany dostaje się za Exploity oraz wykorzystywanie pakietów. Nitro dostał bana za exploita u Cassio.

Deadboy

Opublikowano

Stary ku**a ty płakałeś, że jakiś gracz zabrał ci pentę a teraz udajesz wielkiego znawcę L# i BoLa? Wyjdź proszę.. Fix nic nie zmienia co do banów jakbyś chciał wiedzieć. Bany dostaje się za Exploity oraz wykorzystywanie pakietów. Nitro dostał bana za exploita u Cassio.

Ja płaczę dlatego, że, to właśnie polskie społeczeństwo zajebało mi tą pente i nie udaje wielkiego znawce L# i Bola tylko mówię wam, że za Fixa jest ban. Był gdzieś temat za co ban można wyłapać szukałem, ale nie znalazłem.

xD

Opublikowano

Ja płaczę dlatego, że, to właśnie polskie społeczeństwo zajebało mi tą pente i nie udaje wielkiego znawce L# i Bola tylko mówię wam, że za Fixa jest ban. Był gdzieś temat za co ban można wyłapać szukałem, ale nie znalazłem.

no ta, za fix ponoć można, ale po co się tak pluć, zwłaszcza w święta  :unsure:

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...