Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pobrać orginał GTA IV - mam klucz

Amagos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno dawno temu kupiłem sobie gta iv razem z tym dodatkiem co są jeszcze 2 postacie. Jednak mój laptop był za słaby... co prawda chodziło ale z ledwością... Tu zaczyna się problem. Nowego, mocnego pcta mam jakiś 5 miech ale dopiero mnie nabrała ochota na gta... no i bam ! Nie kupowałem napędu bo stwierdziłem, że dokupię sobie potem.. Tyle że mam ochotę zagrać w gta a nie mogę. Czy istnieje jakiś sposób na pobranie orginałki i wpisać klucz?? Nie interesuje mnie torrent :) Patrzyłem, czy te kody działają na steam, jednak nie. Ew będę próbował zainstalować na innym kompie, a potem jakoś przenieść przez pendrive'y :P Będę wdzięczny za odpowiedź :)

Opublikowano

Pisałem, że nie chce przez torrenty :) Mam jeszcze jeden sposób który niebawem będę testował mam nadzieje że dzisiaj mi się uda. Podłączyłem takiego 8 letniego pcta który ma nagrywarkę i udało mi sie otworzyć lokalizację pliku, tam gdzie są wszystkie pliki potrzebne do instalacji. Zgram je na 2 pendrive potem przeniosę na nowego pcta , zainstaluje i ew pobiore cracka... Tylko to się trochę zejdzie na 8 letnim pc... Niestety w lapku mi nagrywarka padła jakoś w wakacje. 3 kompy w domu a nagrywarkę ma najstarszy :P Zobaczymy co z tego będzie.. Dam znać wieczorem

Opublikowano

Jeżeli masz oryginał to nie potrzebny ci crack. Ale ten klucz to jest do instalatora czy na platformę? Bo jak na steam to możesz i ze steama pobrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...