Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Addon zaznaczający wszystkich npc z misjami.

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jw.. Czy jest taki addon zaznaczający mi na minimapie lub w podobnym stylu NPC, który da mi misje. Nie chodzi mi o quest helpera etc., ponieważ jest on już wbudowany w wodzie. Chce po prostu widzieć misje na wyższych poziomach inaczej niż bezpośrednie zagadanie.

P.S.

Każdy spam będzie zgłaszany i nagradzany.

Opublikowano

Carbonit? 

Czytałem o tym i reklamują się jako "google w wowie". Nie za bardzo podchodzi mi takie rozwiązanie, ale mogę się poświęcić. Tylko powiedz mi, czy NPC z misją będzie na pewno widoczny w np. takiej sytuacji, gdy 100 idę na mapę 12 poziomową.

Opublikowano

A na jakim serwerze chcesz grać? Bo to na każdym serwerze jest inny patch i inna wersja addonów jest potrzebna.

Quest Helper by mógł co nieco pomóc np.

Opublikowano

A na jakim serwerze chcesz grać? Bo to na każdym serwerze jest inny patch i inna wersja addonów jest potrzebna.

Quest Helper by mógł co nieco pomóc np.

Myślałem, że "wbudowany w wodzie" jest wystarczające. :P Global.

Opublikowano

Myślałem, że "wbudowany w wodzie" jest wystarczające. :P Global.

W takim razie na chwilę obecną nie ma raczej addonów, ale nie martw się bo zwykłe UI do questów dostało usprawnienia w WoD.

1: Questy poboczne i dotyczące storyline w krainie są pokazane wyraźniej. Pokazuje teraz questy związane z storyline głównie teraz.

2: Jak chcesz low LVL questy albo daily, to obok mini mapy jest takie oko szare, i tam jak naciśniesz na nie, będziesz mógł wybrać co ma pokazywać na mini mapie.

3: Wbudowany QH w grze to dobra opcja zrobiona przez Blizza, więc tylko carbonite byłby ci potrzebny.

Opublikowano

Mam pozaznaczane, ale to i tak średnio działa. Carbonite też nie posiada tego, czego szukam. Mapa fajna, ale bez npc od misji. Są ogólni zaznaczeni.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...