Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę mi dokładnie opisać go o co w nich chodzi ? czy jest darmowy ? gdzie pobrać ?  inne typy takich rzeczy ? łato za to bana ?

ps: czytałem o tym troche ale proszę o szybko odp

Opublikowano

Nie dostaniesz bana jak nie będziesz używał exploitów.
Jest wersja darmowa mega ograniczona i wersja dla VIP rozbudowana i działająca super :P
Chcesz więcej info pytaj spróbuje Ci odpowiedzieć.

graphic.png

Opublikowano

1. jest wersja darmowa i VIP

2. Są skrypty które np. wykonują całe combo za ciebie albo po prostu zabijają miniony

3. Jak masz mózg i nie będziesz sam sie zgłaszał do Rito albo nie będziesz streamował prosto z kompa podczas używania czitów to bana nie dostaniesz raczej.Choć ostatnio wyciekła (wczoraj) cała lista ludzi którzy do dnia 22.12.2014 od poczatku grudnia do tego dnia używali Bol'a i jest ona  w internecie z nickami osób i ich IP :)

Opublikowano

Nie dostaniesz bana jak nie będziesz używał exploitów.

Jest wersja darmowa mega ograniczona i wersja dla VIP rozbudowana i działająca super :P

Chcesz więcej info pytaj spróbuje Ci odpowiedzieć.

czy ja wiem czy taka mega ograniczona. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

1. jest wersja darmowa i VIP

2. Są skrypty które np. wykonują całe combo za ciebie albo po prostu zabijają miniony

3. Jak masz mózg i nie będziesz sam sie zgłaszał do Rito albo nie będziesz streamował prosto z kompa podczas używania czitów to bana nie dostaniesz raczej.Choć ostatnio wyciekła (wczoraj) cała lista ludzi którzy do dnia 22.12.2014 od poczatku grudnia do tego dnia używali Bol'a i jest ona  w internecie z nickami osób i ich IP :)

moge link do listy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...