Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Konkurs nie wypał

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym opisać troche zażalenie ? skarge ? nawet nie wiem w jakim dziale to napisać bo temat konkursu zamknięty http://www.mpcforum.pl/topic/1326617-turniej-oglaszamy-turniej-minecraft/

Wszedłem na konkuts na godzine wczesniejsza niz miałem być 18 ? a wszedłem o 15. leesinor mnie tepnał na walke z kimś losowym :) wygrałem 2:0 , po 3h przyszedłem czy jest druga tura okazało sie że turniej mu nie wypalił i robił pytania na które trzeba było odpisać prawidłowo Tak Lub Nie , Było zadane pytanie napisałem NIE.  Była to prawidłowa odpowiedź (a było tu drugie pytanie z rzędu wczesniej ktoś inny wygrał i dostał serwer jakiś tam) ja wygrałem scaren (drugi organizator konkursu jeszcze napisał mój nick ,,Czipendejs Gz dobrze'' można w logach sprawdzić'' ) po czym lee sinor nie dał mi ani serwera ani plakietki ani nic tylko powiedział że lipa i zmienił konkurs z Tak/Nie na Pytania  Tak/Nie lecz z wełną zielona czerwona drogą eliminacji sie wygrywało np było pytanie czy notch to (imie nazwisko) i jedna osoba poszła na zielona wełne a szesc na czerwona ) odpowiedz była tak czyly zielona wełna no i wygrała serwer kolejny... potem pare osób wygrało.. gdy spytałem co z moja nagroda lessinor ignorował mnie ,, i napisał wraz z ,,Why'' że dostaniemy plakietki bo zostało nas dwóch (nie wspomne tu o tym że nadal nie dostałem serwera...)  no i why napisał ze dostaniemy coś... choć nie wiem co mówił o jakiś plakietkach ale pisalismy że już mpc champion mamy i w tym momencie obaj organizatorzy wyszli z serwa został tylko scaren :) który nic nie może poradzić.

Moja skarga a raczej pytanie to czy dostane wkońcu jakąś należną mi nagrode xD

PS : TEGO JESZCZE NIE BYŁO SKARGA NA MPC xD ALE CO PORADZE WYGRAŁEM A NIE DOSTAŁĘM PO  CO ROBIĆ EVENT JAK JEST DO DUP*

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...