Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na Lastivia S2 - 35 lvl

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 35lvlu odpalasz monetke na wiecej yang i te 400k zwraca Ci sie zanim dojdziesz do odrodzonego. z WO dropi: kamole i diamenty duchowe, perly z odrodzonego, ksiegi furii i te 2  i wiele innych ;D

Opublikowano

@Kamilex122

Mam full na orki. 100% dokładnie :D Wszędzie po 20%, nawet w fmsie :3

Tylko powiedzcie mi jaki mieć najlepiej lvl, żeby dropiły te itemki... Póki co z wodza itd lecą mi tylko szkatki, przepustki... ._. A co dopiero perły, KU i diamenty... xD

1377019234-U697852.png

Opublikowano

@Kamilex122

Mam full na orki. 100% dokładnie :D Wszędzie po 20%, nawet w fmsie :3

Tylko powiedzcie mi jaki mieć najlepiej lvl, żeby dropiły te itemki... Póki co z wodza itd lecą mi tylko szkatki, przepustki... ._. A co dopiero perły, KU i diamenty... xD

z Wodza leci Syf ale z Odrodzonego wodza to już konkret. Mi ładnie dropiło do 55 później coraz słabiej, nie zapominaj o rekawiczce.

image.png

Opublikowano

Nie bardzo opłaca się dropić ulepki. Bardziej właśnie WO i to jest najlepszy sposób.  Wbij 55lv, doczyta aure chociaż na G1, przydałby się jakiś pet, ale nie koniecznie. W eq 100% na orki jak masz, możesz zrobić misje u seon peng czy jakiś taki NPC. Na pl'u robi sie u niego odłamki. Doda Ci 10% na orki. Kup rekawiczke na 30min/3h i mozesz tez z IS ale nie trzeba. Czytaj skile na buffie, po kilku WO sprzedaj drop i kup stalki +6, party+6, bizu z łez +4 i ulepszaj. Ulepy na bizu z lez +4-6 dropią w WO przy metkach. Ulepszaj eq z łez,stalki i bronie 65lv na +8 i sprzedawaj. Będziesz biegał na 2 konta więc 1 WO i możesz mieć itemek +8 na sell i drop z odrodzonego. Ja tak robiłem i to najlepszy zarobek. W 1 dzień zarobiłem na staleczke+9, peta i na branze z łez+9. Polecam, ale musisz miec farta na kowalu :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...