Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie bocić na ravia.eu aby nie dostać bana?

zuBi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od paru dni staram się bocić na dzikich psach, za każdym razem gdy GM banuje mi boty, banuje mi również konto na którym trzymam cały dobytek.

Gdy wchodze na konto na którym trzymam wszystko zawsze zmieniam IP.

Nie wiem jak te kur wy robią ze ciagle mnie banuja. Najlepiej by było jeśli wypowiedział by się jakiś yangseller.

Opublikowano

Po prostu wiedzą gdzie już stawiasz boty :). Nie da się poprawnie bocić, spróbuj może 30 min. bocenia 1h przerwy :P.

Opublikowano

Na ravi nie da sie poprawnie bocic  bo gmy znaja miejsca gdzie sa all boty i maja mega pro programy ...Jak chcesz sprubowac to ok 4--6 nad ranem i o 6 twoj nabytek na inne konto w razie czegos i od 10 do 11 tez sa zadko wienc tez mozesz i tak w kolku jesli pomoglem to prosze o +

Opublikowano

Panowie nie zrozumieliście mnie, być może ja źle zinterpretowałem swój problem. Mam wyje bane w te boty, chodzi mi o konto na którym trzymam cały dobytek. Gdy boce i dostaje bana na te boty zawsze też  ban ociera się o konto na którym trzymam wszystko, i zawsze musze zaczynać od początku. Zawsze też zmieniam ip jak wchodze na to konto na którym trzymam wszystko.

Jak się moge zabezbieczyć, żeby to konto na którym trzymam to wszystko nie zostało zbanowane?

Opublikowano

Hehe, ziom jak masz pisać takie posty to lepiej nie pisz takich głupot i wyjdź z tego forum bo gołym okiem dostrzegam, że nabijasz sobie posty.

Raz, że zmieniałem IP 

Dwa, że są tacy ludzie jak yangsellerzy na allegro. Yang napewno nie zarabiają legalnie.

Opublikowano

Musisz zmieniać ip i nie możesz się jednocześnie na jednym ip logować na konto z dobytkiem i na bota. Jak już się tak zalogujesz to od razu zmień ip i wejdź z tym nowym ip na konto z dobytkiem aby było inne niż to z botem

Opublikowano

vUq, w domu ma dwa komputery, gdy przekładam yang, na jednym komputerze wyłączam wszystkie boty, zmieniam IP i loguje się na to konto, na 2 zaś loguje sie na boty i wyrzucam itemy, po czym drugim kontem je zbieram.

Nie wiem, może to wina programu do zmiany IP - używam Hotspot shield

Opublikowano

a na 100% ten program działa i zmienia ci ip ? możesz to łatwo sprawdzić wchodząc na stronkę ravii tam jest napisane twoje ip

Opublikowano

jeszcze przez updatem s1 ja robiłem tak i 0 bana : Dropiłem na x ip. Potem bez zmiany ip (czyli na x) wchodziłem główną postacią i przekładałem itemy). Zmieniam ip na y. Na y teraz loguję bota i bocę dalej, albo loguję postać i sobie gram.

Opublikowano

vUq, w domu ma dwa komputery, gdy przekładam yang, na jednym komputerze wyłączam wszystkie boty, zmieniam IP i loguje się na to konto, na 2 zaś loguje sie na boty i wyrzucam itemy, po czym drugim kontem je zbieram.

Nie wiem, może to wina programu do zmiany IP - używam Hotspot shield

HotSpot jedynie ukrywa twoje prawdziwe IP ;_;, musiałbys router resetować żeby ci się twoje główne ip zmieniło.

Opublikowano

Jedna mala rada jesli przenosisz blaski na konto glowne to wywalaj na ziemie i zbieraj glowna postacia. Z tego co slyszalem jak sie okrada konta to tak sie powinno robic bo nie ma wtedy powiazan na handlu czy jakos tak. Mozesz tego probowac moze tak to dziala nwm czy to plotka czy co ale przekazac dalej nie zaszkodzi :D 

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

A ja mam dwa numery ip

boce na jednym drugim zbieram

postac glowna nigdy nie bierze udzialu w handlach zbieraniu czy cos...

w sumie po co ?

rada dla cb

Handluj itami przez shop potem zmien ip zaloguj sie na magazynie zeby ostatnie log byl zapisany inny

nr ip moze to cie uchroni przed banem na postke magazyn

Potem znowu zmiana adresu ip i boc i tak zawsze rob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...