Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kilka pytań dotyczących Steama

Konuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Oto pytania:

1. Czy rejestracja wiecej niz jednego konta na Steam jest bezpieczne (legalne, regulamin tego nie zakazuje)?

2. Czy jeżeli przed VAC banem dam itemy koledze lub prześle je na inne moje konto to Valve ich nie usunie?

Pozdrawiam

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Witam,
Oto pytania:

1. Czy rejestracja wiecej niz jednego konta na Steam jest bezpieczne (legalne, regulamin tego nie zakazuje)?
2. Czy jeżeli przed VAC banem dam itemy koledze lub prześle je na inne moje konto to Valve ich nie usunie?

Pozdrawiam

1.Regulamin nic nie broni miej ile chcesz.

2.Tego to raczej nie wiem ale wydaje mi się że nie.Ale jak dostaniesz VAC to już nie przerzucisz itemków.

Opublikowano

1.Regulamin nic nie broni miej ile chcesz.

2.Tego to raczej nie wiem ale wydaje mi się że nie.Ale jak dostaniesz VAC to już nie przerzucisz itemków.

To wiem, że nie wymienie sie nimi po vacu, ale przed ;d I czy mi zabiorą z tego konta co się na nie wymieniłem. 

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

1. możesz mieć ile chcesz.

2. nie zabiorą mu, bo przecież przesłałeś przed vac banem.

Chodzi mi bardziej o moje drugie konto ;D Jeżeli przed vackiem wyślę na 2. konto to ez i nic mi nie odbiorą :D (CS:GO Itemki)

53a4498fed5cd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...