Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkinyZaSms --> Jeden wielki fake !

Denku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, krótko mówiąc ma już przejebane typ. Współpracuje z nim większość youtuberów nagrywających z csgo (nawet u izaka są czasem reklamy), a że większość z nich jest w miarę ogarnięta to prawdopodobnie się od niego odwrócą. Jak dobrze, że kupywałem tylko na ezskins.pl XDD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Osobiście zrobiłem raz taki test.

Specjalnie kupiłem "losowe" skiny za 10 zł - sztuka po 2 zł

Moje "zamówienie" doszło do mnie po godzinie (niby automat), a to na dodatek były skiny po 3-6 centów.

Jak wiadomo. To są jajca. Oni na tym nieźle zarabiają, a ludzie, co to kupują nieźle tracą i nie chodzi tu o jeden serwis, tylko o wszystkie.

Są one po prostu nastawione na hajs.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jezus maria! Denku a jak nazywasz się na steam? Bo może jestes moim kolegom co mi to podesłał. Niech ta k***a szmata zgnije ! 

Robcie spam https://www.youtube.com/user/KrzemaPL/videos

https://www.facebook.com/skinyzasms

udostepniajcie

Kupowałem u niego duzo i pare razy wyskoczyl mi blad transakcji ale chyba wszystko dostalem. Niech spierdala koleś. Izak ma u niego reklame isamu pewnie tez

Opublikowano

Propsy dla ziomka, który wiedział jak to się może skończyć i ss'ował wszelkie rozmowy - sam tak często robię podczas sprzedaży/handlu przez sieć.

A co do samego Milionera z CS:GO, od hajsu mu się w głowie poprzewracało, jak większości osób, które mają za dużo pieniędzy.

Opublikowano

Raz kupiłem u niego klucz do phoenixa to musiałem się z nim wręcz kłócić żeby go otrzymać ;). Raz spróbowałem i mimo tego że "towar" doszedł i tak nie polecałem nigdy bo rozmowa z tym człowiekiem jest iście irytująca, zero szacunku dla klienta. A ten film jest tylko potwierdzeniem jaką pazerną cebulą jest na kase :)

bez gif

Opublikowano

Raz kupiłem u niego klucz do phoenixa to musiałem się z nim wręcz kłócić żeby go otrzymać ;). Raz spróbowałem i mimo tego że "towar" doszedł i tak nie polecałem nigdy bo rozmowa z tym człowiekiem jest iście irytująca, zero szacunku dla klienta. A ten film jest tylko potwierdzeniem jaką pazerną cebulą jest na kase :)

Niedługo tej kasy nie będzie miał, jak mu dojebią antyreklami izak i inni XDDDD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Niedługo tej kasy nie będzie miał, jak mu dojebią antyreklami izak i inni XDDDD

Prawidłowo. Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada ;).

bez gif

Opublikowano

vj0s2h.jpg

NO normalnie musze użyć slowa "zal mi typa".. prawie na kazdym fp jest zglaszanie cona ze to niby on to podrobił xD 

KYhRd.png

Opublikowano

Ogólnie ConHDesing powinien mieć wyrąbane na te wszystkie roszczenia w jego stronę, oraz groźby bo nic nie zrobił. I najpewniej ma wyrąbane w tego gościa, który i tak jest już skończony :D

Fenomen tych stron polega na tym, że niby można za marne 2-5 zł wylosować skina nawet ze stattrackiem. A tak naprawdę to wszystkie skiny są w granicy od 0,01 do 0,40 euro centów.

graphic.png

Opublikowano

problemy biednych ludzi xD jak mozna kupic skina za sms to nie wiem

Opublikowano

Milioner z CSGO Lounge dodał(a) 2 nowe zdjęcia.
2 godz. · Edytowany · 

MAM DOWÓD KORONNY!

NIE PRZYZNAJE SIĘ DO WINY I OŚWIADCZAM, ŻE WSZYSTKIE ZDJĘCIA WIDOCZNE NA FILMIE ZOSTAŁY ZMANIPULOWANE PRZECIWKO MNIE!

http://scr.hu/1qz9/6lp1i w 3 minucie filmu widać rzekomego screena z rozmowy z dnia 27 listopada, w którym znajduje się link do imgura. Po wejściu w niego, okazuje się iż został on utworzony jeden dzień temu. Nie mógł go więc wstawić 27 listopada, co dowodzi iż oszukuje. Znajdują się tam również dane poufne, które ujawnił i tym samym złamał prawo.

Mam nadzieje, że teraz spojrzycie prosto na świat i dowiedzieliście się, jakim con jest krętaczem. Tutaj widzicie jeden dowód, ale uwierzcie mi, że wszystkie wiadomości podane w filmie, które są niby pisane przeze mnie są również zmanipulowane. Dziękuje wszystkim za pomoc.

P.S con nadal nie oddał pieniędzy, które otrzymał za zlecenie.

10521695_1567167913520764_13151035415608

10828140_1567167943520761_50869866191690

TE TŁUMACZENIA HAHAH

Opublikowano

Co do up to też 

IMGUR REFRESHUJE ZDJĘCIA CO 24 GODZINY co oznacza ze screen mogl byc zrobiony zarowno rok temu. krzema sie ratuje czym może ale nie dajcie sie zwiesc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...