Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[K] Święta z Niezbędnikiem Cheatera - dyskusje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dot. konkursu 2: czy można używać gotowych grafik z internetu? :P

Jeśli grafiki te są udostępnione na darmowej licencji, bądź jeśli masz zgodę autora, to tak. W innym przypadku będzie to skutkować dyskwalifikacją z konkursu oraz odpowiednią karą.

Opublikowano

Czy nie ma opcji dodania kategorii dla osób, które lubią programować coś innego, niż strony internetowe? Rzadko są w tym dziale konkursy, więc to dobra okazja, żeby dać się wykazać wszystkim.

Opublikowano

Czy nie ma opcji dodania kategorii dla osób, które lubią programować coś innego, niż strony internetowe? Żadko są w tym dziale konkursy, więc to dobra okazja, żeby dać się wykazać wszystkim.

Niestety, zmieniać już nie będę, ale za kilka miesięcy możecie spodziewać się kolejnego konkursu, w którym nie będzie nikt poszkodowany. ;-)

Opublikowano

Co do kat. 1. Będzie jakaś informacja gdzie szukać tej czapki? I jeśli tak to w którym temacie?

@Edit

już doczytałem... Sory, ciągle coś dziś mylę ;/

giphy.gif

Opublikowano

Pytanie dot. kategorii nr. 2.

Projekt strony mamy spakować w .rar/.zip i na hosting wrzucić czy na serwer www i demo w temacie podesłać?

Wrzucić na serwer www i link do demo wstawić w temacie.
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy można korzystać z gotowych grafik i icon jeżeli są na licencji free lub mam zgodę autora?­

Opublikowano

Czy można korzystać z gotowych grafik i icon jeżeli są na licencji free lub mam zgodę autora?­

Jeśli grafiki te są udostępnione na darmowej licencji, bądź jeśli masz zgodę autora, to tak. W innym przypadku będzie to skutkować dyskwalifikacją z konkursu oraz odpowiednią karą.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...