Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe słuchaweczki

MrWirrLess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam oto taki problem.

Potrzebuję słuchawek do gry na PC 

Fajnie jak by były głośnie miały mocny bass i były stereo (ponieważ gram w cs go)

mam do wydania 300zł może być ciut więcej i słuchawki muszą być z KOMPUTRONIKA!! to jest mega ważne.

Ponieważ dałem tam swoje stary słuchawki (SIberia V2) na gwarancję ale nie mogą ich naprawić więc proszą mnie o wymianę sprzetu na tą samą cenę. Niestety moja Karta dźwiękowa a raczej jej brak nie wykorzystywałem słuchawek w 100% i to mnie bolało dlatego teraz celował bym w słuchawki na usb z adapterem jack albo na odwrót ważne jest to żeby słuchawki były wykorzystywane.

Przedział cenowy to minimum 250zł a max 300-330 jeżeli będą godne uwagi.

Dziękuję z góry za pomoc :)

Opublikowano

Średnio zrozumiałem co chcesz, nie napisałeś również czy muszą posiadać mikrofon.
Trochę nie rozumiem zdania "teraz celował bym w słuchawki na usb z adapterem jack albo na odwrót ważne jest to żeby słuchawki były wykorzystywane".

Pewnie wiesz, że nawet dobre i drogie słuchawki zagrają źle na słabym źródle.
Dlatego proponuje ci zainwestować sobie również w kartę dzwiękową.

Najlepsze co znalazłem na stornie komputronik'u to:
ASUS Xonar DG + jakieś słuchawki. (zaraz dopisze jakie, tylko przejrzę co można kupić na ich stronie)

Edit:// Jedyne co mi wpadło w oko: (może ktoś inny wypatrzy na ich stronie coś lepszego)
Creative AURVANA Live!
KOSS UR40
AKG K518 DJ
AKG K514 MK II

Po chwili zastanowienia się dochodzę do wniosku, że chyba na twoim miejscu wziąłbym Sennheiser PC 330 bez żadnej karty. (oczywiście jeśli potrzebujesz mikrofonu, jeśli nie to kartę + coś z wyżej wymienionych)

Ps. imho wszystkie siberie grają słabo jak na swoją cenę. Nawet jeśli podłączyłbyś je pod najlepszą kartę dzwiękową, inne słuchawki w tej cenie zagrają dużo lepiej.

Opublikowano

HyperX Cloud, jedyny produkt z mikrofonem w tej cenie warty uwagi. Zbieraj potem powoli na lepszą dźwiękówkę. te wszystkie wytwory na USB są słabsze od integry zazwyczaj.

Opublikowano

To bierz te HyperX Cloud. Faktycznie nie zauważyłem, że można je dostać w ich sklepie.

Opublikowano

Takie różnice to nie różnice. Co innego gdyby miały np. 250, 600 ohmów. Ale nadal da radę takie coś z integry napędzić.

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu, dość mały skok względem integry, dozbierałbym do np. Prodigy Cube. Ale ASUS też nie będzie zły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...