Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić pro daggera i pro bodego na VirtualMT2?

michall273

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od tego na jakim poziomie chciałbyś brać pvp, jeżeli jest to level powiedzmy 250, to staty możesz rozdawać wg. własnego uznania .
( ja zawsze na daggerze rozdaję - wit, zreka, sila, inta. / body - wit, sila, zreka, inta )

U daggera, perf eq :
Sztylety
max. zręczność, max. krytyk, max. przeszywka, max. silny na ludzi, max. szybkość zaklęcia

Zbroja

max. hp, max. ABS, max. ABS ( np. miecze, dwuręka - woj ; sztylety, strzały - ninja itd. ), max. na magię

Naszyjnik
max. hp, max. ABS, max. ABS, max. krytyk, max. szansa na omdlenie

Buty

Kolczyki
max. silny na ludzi, max. ABS, max. ABS

Tarcza
max. zręczność, max. siła, max. silny na ludzi, nno, max. szansa na odbicie

Hełm 
max. silny na ludzi, max. na magię, max. szansa na otrucie, max. szybkość ataku, max. regeneracja hp

teraz bodziak perf. eq

Miecz
max. siła, max. krytyk, max. przeszywka, max. silny na ludzi, max. szybkość zaklęcia

Zbroja

max. hp, max. ABS, max. ABS ( np. miecze, dwuręka - woj ; sztylety, strzały - ninja itd. ), max. na magię

Naszyjnik

Buty

Kolczyki
max. silny na ludzi, max. ABS, max. ABS

Tarcza
max. siła, max. silny na ludzi, nno, max. szansa na odbicie, max. szansa na blok ciosów

Hełm 
max. silny na ludzi, max. na magię, max. szansa na otrucie, max. szybkość ataku, max. regeneracja hp

.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o eq ninja to trochę bym się kłócił, zrób tak:

Sztylety: Siła, zręka, lud, krytyk, szybkość zaklęcia
Zbroja: HP + 4x ABS
Hełm: Ludzie, Reg. PŻ, magia, wiatr, szybk. ataku
Wisior: HP + 4x ABS
Buty: HP + 4x ABS
Bransoletka: Ludzie, magia, wiatr, szycie, hp
Tarcza: Blok, NNO, Ludzie, Siła, Zręka
Kolczyki: 4x ABS + ludzie

Opublikowano

Jeżeli chodzi o eq ninja to trochę bym się kłócił, zrób tak:

Sztylety: Siła, zręka, lud, krytyk, szybkość zaklęcia

Zbroja: HP + 4x ABS

Hełm: Ludzie, Reg. PŻ, magia, wiatr, szybk. ataku

Wisior: HP + 4x ABS

Buty: HP + 4x ABS

Bransoletka: Ludzie, magia, wiatr, szycie, hp

Tarcza: Blok, NNO, Ludzie, Siła, Zręka

Kolczyki: 4x ABS + ludzie

Rowniez bym sie spieral,poniewaz w butach/naszyjniku/zbroi wbija sie 5x15 (strzaly/miecze/2reka/sztylety/wachlarze lub dzwony zalezy od upodoban)

Abs na wiatr nie dziala zamiast wbic go w helmie proponowalbym otrucie a w bransie % do pz)

Srij9JT.png

Opublikowano

Rowniez bym sie spieral,poniewaz w butach/naszyjniku/zbroi wbija sie 5x15 (strzaly/miecze/2reka/sztylety/wachlarze lub dzwony zalezy od upodoban)

Abs na wiatr nie dziala zamiast wbic go w helmie proponowalbym otrucie a w bransie % do pz)

Ja w butach zawsze robię omdlenie. Omdlenie to najlepszy bon dla daggera. Szybkie hity i szansa na omdlenie to z*********e dobra mieszanka. 

W sztyletach tak samo zamiast zaklęcia, omdlenie. Ninja używa skilli tylko, gdy jest w "podbramkowej" sytuacji. 

Hełm: lud, magia, szybkość ataku, reg. pz i szansa na omdlenie/otrucie. 

Już wiem dlaczego jesteś cienki w pvp.

Bzdury. 

Opublikowano

Tylko przeważnie zaczynając PvP w przypadku ninji używamy trującej chmury przy dobrym eq i statach szansa na otrucie jest wysoka, więc jeden skill i druga postać jest otruta, nie wiem jak w przypadku Virtuala, ale na wielu serwerach wygrywałem turnieje pvp ninja/mentalem/wp i robiłem eq wg. własnego uznania, więc jeżeli macie inne zdanie to dobrze, krytykę również przyjmuję, nie twierdzę, że jestem mistrzem pvp broń boże, zawsze robię wg. siebie, a na nowych serwerach bonusy ogień/wiatr/błyskawice działają, przypadkiem takiego serwera jest Laneris ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...