Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waithacka na Dreikon.pl

EX3LENT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej.Dodam,że bodajże we wrześniu serwer miał rework.Przeszedł na nowe pliki i nowego klienta.Ten klient ma jakiś dziwny,własny format plików w pack  ''.azoom''.

Opublikowano

nie wiem co to jest za serwer bo na nim nie grałem, ale pewnie jest na source, bo tam można zmieniać do woli rozszerzenia.

Myślę, że jak chodzi o jakieś "ułatwienia" to warto poszukać cheatów na pliki sourca. 

Opublikowano

nie wiem co to jest za serwer bo na nim nie grałem, ale pewnie jest na source, bo tam można zmieniać do woli rozszerzenia.

Myślę, że jak chodzi o jakieś "ułatwienia" to warto poszukać cheatów na pliki sourca. 

Przecież source nie jest jeden.Każdy serwer dostosowuje klienta pod swoje potrzeby.Jeden może mieć serwer na source ,a ma liche zabezpieczenia,a drugi ma na source i wgrał zabezpieczenia,których nikt nie złamał.Dreikon należy do tego drugiego,tam nie można nawet głupiego mobber hacka wgrać,bo klient wywala wszystkie pliki ,które nie należą do klienta.O waithacku nie wspomne.

Jak autor chce mieć bota to niestety pozostaje tylko autoklikacz na pelerynki + coś ciężkiego na spacji :D

235761444056892195480.gif

Opublikowano

To się okaże tylko trochę wiedzy zdobędę  ;]

Skoro na Malestie poszło przez zewnętrznego Pythona to wszędzie są jakieś luki do upchnięcia bota ;d

Opublikowano

To się okaże tylko trochę wiedzy zdobędę  ;]

Skoro na Malestie poszło przez zewnętrznego Pythona to wszędzie są jakieś luki do upchnięcia bota ;d

Tutaj python nie działa bo klient usuwa wszystko co nie należy do klienta  ;) To zresztą widać.U mnie klient startuje w 5 sekund podczas gdy reszta w 1,2 sekundy.Czyli na 100% następuje jakieś sprawdzanie plików i czy nic do klienta nie wsadziliśmy.No ale nic,próbuj.Może coś wykombinujesz.

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...