Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Bana Na Metin2 Pl!

GoToSlep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli kradłeś np: na DH.

Już jest obok GM, Naciśnij, Zmień Postać.

Poczekaj z 3 minuty, GM da Ci bana, a Ty się Logniesz.

Możesz sobie przełożyć Tylko EQ ;/.

Ale jeżeli Używałeś DH, to raczej Tylko o to Chodzi ^^.

Ja to zrobiłem na Evencie, Ukradłem Miecz bojowy +1, Kamień Duchowy itp.

Tylko ta postać na Którą przełożyłem EQ Była na tym samym e-mailu o.O, i ban 4EVER.

Więc radze sprawdzić czy konto jest na 100% na innym E-mailu :).

Pomogłem? :D Daj + :).

Opublikowano

Może i jakoś się przyda ale nieraz ciężko na PL zmienić postać : '' Zostanie Zaraz Zmieniona Postać '' czy coś takiego i w kółko ;D

Opublikowano

Jak GM koło ciebie stoi i ma zamiar cię zbanować bierzesz zmień postać czekasz 3 minuty , wchodzisz dajesz eq na główna postać liczę na + :D

Opublikowano

Może i jakoś się przyda ale nieraz ciężko na PL zmienić postać : '' Zostanie Zaraz Zmieniona Postać '' czy coś takiego i w kółko ;D

To wypierdol kompa z prądu ;d

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

@up

ale wlasnie chodzi o to zeby sie nie wylogowac z konta tylko wejsc w okno wybierania postaci, bo jezeli jestes zalogowany i dostaniesz bana to cie wywali i potem nie da sie zalogowac, bo pisze "twoje konto jest zablokowany", a jak wylogujesz sie do okna wybierania postaci to cie nie wywali

Opublikowano

ciekawe jak sie wylogujesz jak /stun KiecolPB to był przykład...

Opublikowano

Aaa :D Dopiero w ostatnim poście skminiłem :D Testował to kto? :D Trzeba się teraz narazić jakiemuś lamusowi :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

@UP to wiadomo

:D

GM najpierw ci daje BAN'a

po tym ci daje DC :D dostawalem bana nie raz wiec wiem co mowie ^^ jeden raz nie dostalem DC po relog tylko mialem bana

GunzAlex.png
Opublikowano

@UP

Patrz:

wiesz ze za chwile GM ci da bana , wiec poprostu daj zmien postac nie wylogowując sie i troche poczekaj po tym wejdz na postac i przerzuc itemy a konto na ktorym skradles itemy... mozesz sie z nim pozegnac :D

GunzAlex.png
Opublikowano

a jak on nas kicknie i da bana tak przewaznie jest

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@up. czesto jest tak ze gm najpierw pisze czemu sie uzywa itp xD tak bylo ze mna wiec jesli zdolasz zmienic postac przed tym jak da kicka (bo daje sie kicki na postac a jak nie jest zalogowana?) to jest git ;d

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...