Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VSN Serwer

Medyk89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AdvGallery_zpsebbcde1e.jpg

Witam jestem Medyk89 i gram tutaj:

http://www.vsn-gaming.com smiley.gif?0

SERVER PL / ENG

Moze cos o mnie i o servie: Gram w dayz mod od 2 lat mam 26 lat i widziałem wiele serverów ale ten jest inny taki jak by nowy server DAYZ nowy wymiar stworzony przez kogos kto ma własną wizje własny styl i o to własnie chodzi w tym.

i to własnie rurzni sie od tych znudzonych łatwych epochów i calego syfu codziennego grania

nie jest łatwo ale tez nie jest trudno no co wam mam powiedziec jest to jednym słowem server jakiego nie było i nie spotkacie nigdzie indziej wiec zapraszam serdecznie do gry ja na bank bede czekał smiley.gif?0

chciałbym podziekowac administracji za czas i prace poświeconą nad tym serverkiem i daną mozliwość by muc pograc na nim smiley.gif?0 POZDRAWIAM:
EPD
Dino
Matty
smid

I tagrze wam graczą ze jesteście i gracie bo bezwas nie ma klimatu i serverek by nie stał długo

To tyle z mojej strony.

WESOŁYCH ŚWIAT I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015 POZDRAWIAM Medyk89.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

685521419338474876258.jpg

Witam jestem Medyk89 i gram tutaj:

http://www.vsn-gaming.com smiley.gif?0

SERVER PL / ENG

Moze cos o mnie i o servie: Gram w dayz mod od 2 lat mam 26 lat i widziałem wiele serverów ale ten jest inny taki jak by nowy server DAYZ nowy wymiar stworzony przez kogos kto ma własną wizje własny styl i o to własnie chodzi w tym.

i to własnie rurzni sie od tych znudzonych łatwych epochów i calego syfu codziennego grania

nie jest łatwo ale tez nie jest trudno no co wam mam powiedziec jest to jednym słowem server jakiego nie było i nie spotkacie nigdzie indziej wiec zapraszam serdecznie do gry ja na bank bede czekał smiley.gif?0

chciałbym podziekowac administracji za czas i prace poświeconą nad tym serverkiem i daną mozliwość by muc pograc na nim smiley.gif?0 POZDRAWIAM:

EPD

Dino

Matty

smid

I tagrze wam graczą ze jesteście i gracie bo bezwas nie ma klimatu i serverek by nie stał długo

To tyle z mojej strony.

WESOŁYCH ŚWIAT I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015 POZDRAWIAM Medyk89.

Zaznaczyłem ci błędy, popraw proszę. Nie wspominając już że skończyłeś maksymalnie gimnazjum, bo tak beznadziejnie zjebany styl wypowiedzi to sztuka.

Reklama bardziej odstrasza niż zachęca do gry na serwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...