Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot fify 15 na PS4

Drakula20101998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam parę pyta dot FIFY 15 na PS4..

1. Lubie grać kontrami posyłając wysoką piłke na mojego murzynka, i problem w tym ze moje murzynki rzadko kwapią się do kontry i zazwyczaj to 1 biegnie i już nici z kontry

2. Jaka jest różnica miedzy wytycznymi: wbiegaj za plecy obrońców a graj na szpicy? co jest lepsze na prostopadle wysokie piłki?

3. Jaka jest najlepsza formacja do piłek prostopadłych

4. Czy to jest normalne, że podczas rożnego dla mojej drużyny gdy przeciwnik wybije po wrzutce piłkę zawodnik koło którego przelatuje piłka, stoi jak zamurowany, wiele bramek przez to tracę bo piłka wtedy dolatuje do przeciwnika

5. Czy jak wciskam przycisk kontroli tempa to mojemu zawodnikowi ciężej odebrać piłkę?

6. Jest możliwość ustawienia taktyki w której, gdy mój przeciwnik ma kontrę, jest 2 na 2, to 1 zawodnik biegnie do 1 a 2 do 2?

Zbieram minusy

Opublikowano

Mam parę pyta dot FIFY 15 na PS4..

1. Lubie grać kontrami posyłając wysoką piłke na mojego murzynka, i problem w tym ze moje murzynki rzadko kwapią się do kontry i zazwyczaj to 1 biegnie i już nici z kontry

2. Jaka jest różnica miedzy wytycznymi: wbiegaj za plecy obrońców a graj na szpicy? co jest lepsze na prostopadle wysokie piłki?

3. Jaka jest najlepsza formacja do piłek prostopadłych

4. Czy to jest normalne, że podczas rożnego dla mojej drużyny gdy przeciwnik wybije po wrzutce piłkę zawodnik koło którego przelatuje piłka, stoi jak zamurowany, wiele bramek przez to tracę bo piłka wtedy dolatuje do przeciwnika

5. Czy jak wciskam przycisk kontroli tempa to mojemu zawodnikowi ciężej odebrać piłkę?

6. Jest możliwość ustawienia taktyki w której, gdy mój przeciwnik ma kontrę, jest 2 na 2, to 1 zawodnik biegnie do 1 a 2 do 2?

1. Tak czasem jest, musisz zagrać w czas albo poczekać aż ktoś ruszy, poklepać do tyłu.

2. Na prostopadłe wysokie piłki raczej wbiegaj za plecy obrońców

3. Każda jest taka sama, na każdej podania prostopadłe są dobre ( jeśli umiesz dobrze je wykonywać ), albo słabe ( jeśli słabo umiesz je wykonywać )

4. Raczej tak, on Ci sam nie podejdzie i musisz próbować pobiec do piłki. Tak czasem jest po prostu, tak samo jak podasz normalnie to twój gracz czeka aż piłka dotrze do niego - przeciwnik może odebrać.

5. Zależy co po tym robisz, czasem tak, czasem nie.

Opublikowano

z tymi podaniami to masakra, że nie da się ruszyć do tej piłki, jescze jedno pytanie, mogę cos zmienic z wytycznych czy w jakichs ustawieniach, że gdy ja biegne po skrzydle to drugi napastnik leci na srodek, czesto lece szkrzydlem juz chce dosrodkowywac a tam moj sobie powolutku biegnie

Zbieram minusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...