Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungla champy

mateusz6711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam dylemat iż uwielbiam grać jungle mam  postacie w jungle takie jak : irelia jax jarvan khazix lee sin master pantheon riven sion trynda udyr ww xin i moje pytanie co opłaca się dokupić z do mojego skromnego zestawu poprosze o propozycje nie liczy się cena . podajecie champa jego + i - i najlepiej jakieś dobre gry które zagraliście lub poprostu filmik z yt ;) dziękuje z góry za pomoc 

Opublikowano

W patchu 4.22 wyjdzie buff do elise . Będzie miała o wiele szybszy jungle clear . Polecam Ci wypróbować. A co do innych junglerów. Jeśli pragniesz postacie hard dmg to :

1. Rengar- On jest poprostu op nie ma co się rozpisywac w late adc ściągasz w ułamku sekundy :)

2.Vi - Ją się robi pod off tanka ale i tak dmg jest bardzo duży ( jej "W" i wszystko jasne)

3.Rek'sai - W obecnych patchu kosa , multum dmg + jeszcze w miarę jest tanky <3 . Niestety w następnym patchu nerfiona .

Jeśli bazujesz na tanku to :

1. Amumu - Dobry ult może wygrać gre, dobrze komponuje się z assasinami np. Akali, Kata, Yasuo itp.. ( podczas ulta amu owy assasin może przez pare sekund ciskać dmg w przeciwników za free )

2.Voli - pasywka utrzymuje go w jungli , ganki mocne dzięki speedzie i możliwośći przerzucenia przeciwnika za plecy .

3.Wukong - Jeśli ogarniesz jest op. niewidka , ult , dash - wszystko co potrzeba :)

4.Udyr - Jest off tankiem , dmg też ma spory , stun , speed , tarcza , aoe dmg w jungli :) Równierz silny pick :)

Tyle z mojej strony mam nadzieję, że pomogłem 3maj sie :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Moim zdaniem nie muszisz nic dokupywać masz troche junglerów.

np. Lee sin

+ 6 skilli

+ dash

+ ze tak powoem przyciągnięcie na Q

+ Live steal na drugie W

+ Slow na drugie E

Opublikowano

Jeżeli main jungle to oczywiście że kupujesz postacie którę są w master tierze aktualnie albo top 1 tier.

jak nie to kupuj postacie na które brakuej ci postaci albo mainujesz.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Sejuani i Reksai, dwa bardzo silne jak i fajne champy, polecam!

Opublikowano

Ja bym kupil Vi (6300) i Udyra (1350). Oba champy silne, dobry clear jungli. W miare wytrzymale. Dobre ganki. Mobilne (Vi dzieki Q przeskakuje jak poje**** miedzy campami ,a udyrro na speedzie z e dogoni kazdego haha :D ).

Polecam xD !!!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Polecam Ci nietypowy pick- Twisted Fate

Polega na wyciąganiu mobów tak by one nas nie mogły uderzyć ale nie regenowało im się ich zdrowie.

Wystarczy, że wpiszesz w google "Twisted Fate by Kikis"

Pozdrawiam serdecznie :)

­

Opublikowano

Smutna mumia jak dla mnie dobry wybór.

Fajne ganki dzięki Q (trzeba trafić), bardzo dobry ult dzięki któremu twoja drużna nie raz zgarnie "kila" i moje ulubione właśnie z nim ganki gdy tylko wbije 6lv i leci się na bota.Grasz sobie Tanky mumia albo AP mumia,ale jak dla mnie lepsza jest tankowata  B).Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...