Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość dodawania rang, tylko i wyłącznie dla siebie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko, czy da się ustwić na serwerze ts3 taką opcję, że daną rangę można dodać tylko dla siebie, czyli nie można nadac jej innym userą?

Jaśniej, czyli ranga (A) może nadać rangi  i [C] tylko dla siebie, nie komuś innemu

Opublikowano

Witam mam pytanko, czy da się ustwić na serwerze ts3 taką opcję, że daną rangę można dodać tylko dla siebie, czyli nie można nadac jej innym userą?

Jaśniej, czyli ranga (A) może nadać rangi  i [C] tylko dla siebie, nie komuś innemu

Czyli chcesz mieć rangę, która może nadawać rangi tylko dla siebie, ale nie komuś innemu?

Odpowiedzi wyżej: Takie rzeczy na PW.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Chciałbym stworzyć range [A] która miałaby prawa do nadania rang i [C] lecz tylko sobie, czyli ranga [A] nie może nadać rang i [C] komuś innemy niż sobie.

Troszkę zagmatwane, no ale prościej już nie mogę :3

Opublikowano

NIE!!!

Rangi na ts to jak klasy ludności. Będą szlachcicem możesz tyrać wieśniaka ile chcesz, i każdy szlachcic tak może.

Możesz to załatwić zewnetrznym botem, ktory sprawdzi w logach kto nadał range i jesli będzie to inna niż twoja to zabiera. Planuję zrobić to w wersji pro  mojego bota, zapraszam do lektury.

http://tsbot.pl

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...