Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twitch vs Corki

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogromny DPS, AoE, obrażenia zarówno magiczne jak i fizyczne przez co trudno go skontrować, łatwo się farmi, ma escape.

Warto go kupić, bo w porównaniu do innych marksmanów nie dostał aż takich nerfów.

Po za tym Twitch jest mierny na linii bo trudno wykorzystać jego cały potencjał (Q)

Opublikowano

Corki:

• True dmg z aa,
  • ogromny harras,
  • świetny system escape,
  • duży dmg,
  • rośnie w siłę w late game,
  • daje wizje na trafionego wroga z Q.
Opublikowano

Ktoś tu chyba nie oglądał worldsów :> Ja stawiam na Twitcha o wiele większy dmg od Corkiego ( żeby siekać miliony wystarczy Botr,Yomu i ult ) i GG . :) Twitchem w early gra się raczej pasywnie ale w late carrujesz wszystko jak się nafarmisz albo podłapiesz kilka fragów w early :) Ja osobiśćie polecam Ci Twitcha jest on jednym z moich ulubionych adc ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Corki w aktualnym patchu to najlepszy adc... ale stawiałbym na twitcha ze względu na jego trudniejszą i ciekawszą mechanike oraz wdłg mnie dzięki trutce całkiem przyjemne early pooglądaj sb. mś jak koleś gra twitchem ... mistrz

Opublikowano

Twitch ma słabe early lecz w mid game jest bogiem adc jeżeli potrafisz się dobrze pozycjonować ;) Wystarczy że zagracie dobre early z supportem i macie easy win :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...