Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks Blitz

Bugzz Bunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z grą World of Tank Blitz.

Po zalogowaniu się do gry, wybieram pojazd, chce wejść do bitwy, lub ulepszyć czołg, lecz nie mogę, menu ładuje się bez końca.

Posiadam Sony Xperia Z1 Compact, wiec telefon jest dobry.

Pisałem już do supportu, nie odpisali, pisałem na forum Blitza i nic, w sklepie play nawet pisałem i nic...

Dlatego zwracam się do was, a nie do jakiś debili :-)

Opublikowano

Zachowaj pliki pobrane przez blitz a usuń te które zostały wygenerowany przy instalowaniu i usuń grę. Usuń wszystkie pliki. Zainstaluj grę, wrzuć pliki by Ci się nie pobierały od nowa.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, mam zachować ten plik z obb? A jak nie, to opisz dokładniej.

Usuń wszystkie pliki i pytanie: Czy WoT'a masz ze sklepu play?

Opublikowano

Wejdź w moje pliki>ssdcard>android>data> i usuń folder net.wargaming tak samo w obb i zainstaluj ponownie. Jeśli nie chcesz pobierać to zachowaj pliki w obb. Jeśli problem będzie występowywał to w takim razie jakoś źle się klient pobrał

Opublikowano

Ma ktoś pomysł? Czy tak jak z supportem?

Nie masz "zasyfionego" telefonu? Powyłączaj wszystkie apki działające w tle, jeśli masz antywirka na telefonie to na czas gry spróbuj go wyłączyć

Opublikowano

Antywirusa usunąłem, syfu nie mam, ale zależy o jaki ci chodzi, a aplikacje wyłączyłem i nadal nie chodzi :-(

Nie wiem o co może jeszcze chodzić, poczekaj na odpowiedź supportu, pewnie pomogą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...