Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

patryk280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż mój problem polega na tym, że włączam sobie gta 4 (ustawienia graficzne minimalne), wszystko ładnie śmiga, ale po chwili zaczynają mi tekstury znikać z terenu. Efekt: http://zapodaj.net/b93e88ddd294d.jpg.html(Przepraszam za jakość zdjęcia, ale gdy próbuję zrobić zrzut ekranu w GTA 4 to pokazuje się czarne tło zamiast zrzutu). Kolega powiedział, że moja karta graficzna sobie nie radzi dlatego też takie figle, ale przecież w ustawieniach graficznych napisane jest, że 237 mb jest wykorzystane z 1007 mb karty graficznej. Macie jakieś rozwiązanie ? 

Oczywiście za dobre chęci :)

Jimlok boss

Opublikowano

A mody polepszające grafikę instalowałeś? I tak było od razu czy wcześniej działało normalnie?

Jeśli tak od początku masz, bez modów to przez tą kartę graf. prawdopodobnie. Możesz też podać jaką masz to się stwierdzi czy za słaba czy nie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pobierz moda "GTA IV Stream Memory Fix" czy jakoś tak, nie wiem jak jest w przypadku IV, ale jego odpowiednik do SA działał znakomicie. ;)

Opublikowano

No właśnie. Do GTA SA ściągałem kiedyś tego moda, ale za nic nie mogę znaleźć go do IV ;) 

A mody polepszające grafikę instalowałeś? I tak było od razu czy wcześniej działało normalnie?
Jeśli tak od początku masz, bez modów to przez tą kartę graf. prawdopodobnie. Możesz też podać jaką masz to się stwierdzi czy za słaba czy nie.

Mam tak od początku. Moja karta graficzna to: AMD Radeon HD 6570. 

Jimlok boss

Opublikowano

Wrzuć to do commandline :

-norestrictions

-availablevidmem=4

-minspecaudio

-frameLimit 0

-nomemrestrict

-norestrictions

-novblank

-stereo

-percentvidmem 3.0

-notimefix

-minspecaudio

-frameLimit 0

-nomemrestrict

-norestrictions

-novblank

-stereo

-percentvidmem 2.0

-notimefix

Lub pobierz wszystkie patche może któryś ten błąd naprawi.

76561198151853599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...