Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed wtf!

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

staraj sie po prostu rzucac ulta drugi, od razu gdy on uzyje swojego. bedzie mial mniej czasu na dokladke obrazen i pewnie zmissuje wiekszosc skilli.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLandiago2 wlasnie ze nie. Lepiej ultowac pierwszy, tak przynajmniej slyszalem. Pisal o tym best zed PL, byl turniej i mowil ze dlugo cwiczyl, najpierw ultowal pierwszy potem drugi i mowil ze wiecej dmg robil jak ultowal pierwszy, nie wiem od czego to zalezy

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLandiago2 wlasnie ze nie. Lepiej ultowac pierwszy, tak przynajmniej slyszalem. Pisal o tym best zed PL, byl turniej i mowil ze dlugo cwiczyl, najpierw ultowal pierwszy potem drugi i mowil ze wiecej dmg robil jak ultowal pierwszy, nie wiem od czego to zalezy

Best Zed PL? a kto to k***a? jakis random co wygral turniej How2Win z tego co dobrze pamietam? i dlaczego on sie nazywa Best Zed PL? coz za samozwanczy tytul, lepiej nazwac tego randoma Best Zed H2W anizeli PL.

Opublikowano

Pewnie nie trafiasz żadnym Q ani E + enemy pewnie dodatkowo stawia W żeby zwiększyć dmg a Ty pewnie zostawiasz W do ucieczki

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Bo najpierw dajesz ulta potem combo xD

No co ty.

Pewnie nie trafiasz żadnym Q ani E + enemy pewnie dodatkowo stawia W żeby zwiększyć dmg a Ty pewnie zostawiasz W do ucieczki

Właśnie że trafiam daje W/R/E/Q 

76561198342061369.png

Opublikowano

Wg. mnie chyba lepiej ultować drugi, bo jak ultujesz pierwszy to koleś ultuje zaraz po tobie i tracisz tą sekundę przez którą mógłbyś wrzucić jeszcze 2 autoataki, no i oczywiście masz pewność, że koleś na ulcie nie zdodguje twojego Q.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...