Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać ?

zurg14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero co rek'sai wyszła musisz poczekać z miesiąc może mniej może dłużej nie wiadomo

riot nie podał żadnych informacji jeszcze

Ja bym tam chciał nową postać na mida bo azir mi się nie podoba.

xD

Opublikowano

Pisali bodajże że teraz wypuścili kilka pod rząd bo mieli wenę do tego i dlatego jedna po drugiej wychodziła, lecz teraz będziemy musieli trochę poczekać na kolejną.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Cierpliwości, dopiero co wyszło kilka nowych postaci. Jak będą planować jakąś nową, to pewnie pojawi się o tym informacja, że możemy w najbliższym czasie oczekiwać nowego championa. Ale zanim jednak tak się stanie, to trochę minie, bo ostatnio Rito "zaszalało" z tymi zmianami w grze. ;)

Opublikowano

Pisali bodajże że teraz wypuścili kilka pod rząd bo mieli wenę do tego i dlatego jedna po drugiej wychodziła, lecz teraz będziemy musieli trochę poczekać na kolejną.

XDDDDDDD

prosze Cię, wszystkie postacie zostały stworzone 1-1,5 roku temu i czekają na włączenie ich do gry.

Braum powstał 1,5 roku wczesniej przed włączeniem jego do gry :)

Opublikowano

Jakiś koleś gadał, że nowa postać jest z Mount Tragon, ma powiązania z Aatroxem i prawdopodobnie tez jest Darkinem.

Wierzyć czy nie to nie wiem, oceńcie sami ;d

Opublikowano

Jakiś koleś gadał, że nowa postać jest z Mount Tragon, ma powiązania z Aatroxem i prawdopodobnie tez jest Darkinem.

Ja Ci powiem że nowa postać to RożowaPaprotka ma powiazania z ziemia i jest też z Nexus

Wierzysz mi czy nie?

To na tej samej podstawie jakiś koleś wymysli i powie a ty odrazu o bo taka bedzie. 

Opublikowano

Azir - Kalista - Rek'Sai, bardzo mała różnica między tymi postaciami, szczególnie między Kalistą a Rek'Sai chodzi o różnicę czasową. Myślę że nowa postać to najwcześniej po Snowdown zostalaby wprowadzona na pbe lub do plików.

Opublikowano

Rekt'Sai miała być ostatnią w tym roku. 

Rok kończy się za tydzień a na PBE nic nie ma, to chyba jasne, że już nic nie wyjdzie :P

Jeszcze nic nie wiadomo o nowej postaci, można się tylko domyślić albo wierzyć w plotki.

Opublikowano

XDDDDDDD

prosze Cię, wszystkie postacie zostały stworzone 1-1,5 roku temu i czekają na włączenie ich do gry.

Braum powstał 1,5 roku wczesniej przed włączeniem jego do gry :)

Dokładnie xD jak gnar już w marcu oczekiwał ;D ,rioto ma już tyle planów i porobionych przygotowanych postaci ,że hoho ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Gdyby miało coś wyjść, specjaliści z for już by się zebrali do kupy i ogłosili kilka nowości. W tym roku już nic nie wyjdzie, w przyszłym może jako niespodziewanki, chociaż wątpię. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście jest Darkinem, być może wątek Mt.Targon końcu ruszy do przodu bo poniekąd został on zaniedbany od czasu udostępnienia Diany a to bagatela już prawie trzy lata. Obstawiam że tym Darkinem, może być mistrz ceremonii Jagen z historii Pantheona i Leony, tyle że w formie ludzkiej.

Yup jestem lore geekiem. >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...