Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu mi nie wychodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam tego bola wszystko ok jest i wgl działa , mam nawet evadee. Tylko że zagrałem 3 normale i 3 normale przegrałem. Czemu mi nie wychodzi grając tym bolem? Czym najlepiej grać , żeby łatwo wygrywać ( nie chcę adc bo on przede wszystkim ma auto attaki a auto attackowac umiem sam...) pomóżcie !

Jak na przykład uporządkować skrypt by on praktycznie sam robił wszystko farmił itd i unikał skillshotów.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

mam wrażenie, że chcesz jedynie zamknąć se oczy, zrelaksować się, trzymać spację i po 20 minutach widzieć, że wygrałeś, lel

adc wykreujesz bardzo łatwo, no ale skoro Ty umiesz 'auto atakować sam'. bekaaa troszkę

spróbuj syndrę, ryze, katę. nie wiem, sądzę, że nic Ci nie przypasuje 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

tak mówię o FGE czy to jest dobre? Dacie mi jakąś podpowiedź do tego bola jak nim sterować i wgl? Wiem jak się włącza menu itd. tylko np. kiedy będe wiedział by zrobić combo itd.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

tak mówię o FGE czy to jest dobre? Dacie mi jakąś podpowiedź do tego bola jak nim sterować i wgl? Wiem jak się włącza menu itd. tylko np. kiedy będe wiedział by zrobić combo itd.

sam musisz zdecydować o mój boże xD

Opublikowano

Widzisz i nie grzmisz. Najlepiej jest tak naprawdę ADC jeśli chodzi o road to platinum. Jednakże polecam Ci Katarine i w sumie wyłącznie ją.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Skrypty jak kupujesz to na stale, sac:R kosztuje z tego co pamietam 11$  a co do BOL VIP to jest nawet opcja kupna SMS za 30,75zł więc nie wiem czy to tak dużo..

Opublikowano

Skrypty jak kupujesz to na stale, sac:R kosztuje z tego co pamietam 11$  a co do BOL VIP to jest nawet opcja kupna SMS za 30,75zł więc nie wiem czy to tak dużo..

opyla się ;] ale też warto poczekać na L i mieć wszystko za free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...