Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infestation dla tej gry jeszcze istnieje pomoc?

ReloadPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko tak jak w temacie dla Iss istnieje pomoc jak myślicie ?Łaskawe dupki za przeproszeniem wezmą się do roboty czy będą wciskać ich niby genialną grę za 1 euro ,a i tak nic w niej nie zmieniają ostatnio przybyła masa bugów,cheaterów coraz więcej co 2 gracz issa to cheater niby ten typek co streamuje i ludzi banuje z cheatami coś robi ,ale co mu to da jak on będzie siedział 24/7 i banował jak emulatory mają lepsze antycheaty niż taka gra.Każdy gracz od początku chciałby ten klimat co był za czasów Alphy, czy tam Bety za Alphy,Bety gdy się znalazło młotek,pistolet było się bogiem ,a teraz gdzie się nie wejdzie snajpa,m4,snajpa,ak47 itp to jest normalne?! Ja się was pytam?! teraz bardzo żałuje ,że tak późno kupiłem issa gdzie są cheaterzy i nic więcej ekipa Iss ma widzę każdego gracza po dziurki w nosie...Cheaterzy robią co chcą więc jak ktoś decyduję się kupować tę grę nie polecam marnotrawstwo pieniędzy chyba ,że chcecie się wkurzać bo was cheater krugerem z połowy mapy zabił lub sami pocheatowac droga wolna Ja w swojej osobie odradzam swoje opinie przekażcie w komentarzu lub by było można napisać do nich jakieś pismo czy coś zeby dali alphe,bete wersje zamiast bieżącej i stary antycheat :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Moim zdaniem jak coś jest robione pod zarobek trzeba się utrzymywać , ale nie robiąc nic trzeba wkładać w to pracę.Teraz większość emulatorów ma lepszy antycheat od orginału.W jaki sposób byś napisał jak mojemu koledze nie odpowiadają od 3 miechów , i tak by nic z tym nie zrobili po co sobie utrudniać życie i coś dodawać(polepszać).

Wszystko może się zmienić , ale trzeba tego chcieć a w tym przypadku to jest nie do powiedzenia.Nie długo zrobią promocje i  gra będzie kosztować przyjmijmy 1$ czy EUR a każdy cheater będzie kupował grę albo do looto i na 1 postać albo po prostu dla frajdy.

­

Opublikowano

Hah , developerzy już dawno mają w d***e tą grę , zwłaszcza po tym jak połowę developerów zwolnili . To było jakieś 3-4 miesiące temu bodajże /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...