Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normale - lel?

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na normalach grając solo dostaję cały czas silver 5/bronze albo 16 lvl, już się wkurwiam, żadnego poziomu, gram z zamkniętymi oczami, co to ma k***a byc? Jestem w Plat 1 promo do d5.

Opublikowano

Na normalach masz inne MMR. :D Możliwe, że grasz cały czas tylko rankedy. btw oni mogą grać premade z jakąś wyższą dywizją, dlatego Ci ich przydziela.

Opublikowano

A ja będąc w Platynie 5 na normalach praktycznie zawsze u siebie w drużynie mam graczy z golda, a w enemy z diaxa/platy :D
Tak to już bywa.

Opublikowano

Gram only rankedy :D

Ja miałem to samo przez krótki czas. :D Wbiłem prawie diament(6 serii przegranych). Pod koniec sezonu zacząłem grać normale i przydzielało mi same goldy, pograłem kilka gier i dziwiłem się czemu wszystko wygrywam na luzie. Po zagraniu kilkunastu gier zaczęło mi przyjmować graczy z plat/diament. ;) Tak więc widzisz, gdzie leży problem.

Opublikowano

Ja miałem to samo przez krótki czas. :D Wbiłem prawie diament(6 serii przegranych). Pod koniec sezonu zacząłem grać normale i przydzielało mi same goldy, pograłem kilka gier i dziwiłem się czemu wszystko wygrywam na luzie. Po zagraniu kilkunastu gier zaczęło mi przyjmować graczy z plat/diament. ;) Tak więc widzisz, gdzie leży problem.

Czyli jeśli jestem w goldzie i zagram 999999999 normali to będę grał z czelendzerami? xD

Opublikowano

Czyli jeśli jestem w goldzie i zagram 999999999 normali to będę grał z czelendzerami? xD

Chodzi o poziom gry jaki rezprezentujesz, a nie ile gier rozegrasz. Po tylu grach możesz grać nawet z brązami, jeżeli nie nauczysz się grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...